Amopage

Hvordan å tilbringe en sommer Ski i New Zealand

- Views 0
Advertisement

Hvis det er sommer i USA, så det er vinter i New Zealand. Les nedenfor for å finne ut tips om hvordan å tilbringe en sommer ski i New Zealand.

Bruksanvisning

Spar opp tonnevis med penger til turen. Du trenger penger for en flybillett og penger til å støtte deg til du finner en jobb.

Kjøp din flybillett minst en måned i forveien. Jo tidligere du kjøper billett, jo mer sannsynlig at du vil finne avtaler og non-stop flyreiser.

Finn et sted å bo. Hvis du ikke har noen forbindelser til New Zealand, kan du alltids fly dit og bo i et herberge til du finner et rom til leie.

Få visum slik at du kan arbeide.

Fly til New Zealand i begynnelsen av skisesongen, slik at du kan begynne å lete etter en jobb tidlig. Det vil bli vanskeligere å finne en jobb i et annet land, slik at du kan ha til å være åpen for mange muligheter. Arbeid for fjellet for å få en gratis pass og gratis transport på bussen opp til fjellet.

Ta med et par ski fra hjemmet. Skiutstyr i New Zealand er generelt dyrere enn det er i USA.

Kontroller at du har et pass.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-tilbringe-en-sommer-ski-i-new-zealand/ "

相关文章!
 • Hvordan å tilbringe en sommer Før College Hvordan å tilbringe en sommer Før College
  - 阅 0

  College er rett rundt hjørnet, og du trenger å vite hvordan du skal tilbringe de siste øyeblikkene av "pre-college" dager. Mulighetene er uendelige, men du ønsker ikke å kaste bort et øyeblikk å gjøre noe som ikke er morsomt eller funksjonell. B

 • Hvordan å tilbringe sommeren Før Medical School Hvordan å tilbringe sommeren Før Medical School
  - 阅 0

  Medisinsk skolen er over deg. Det er bare et par måneder unna, og nå lurer du på hva du bør gjøre for å forberede seg. Du har vært gjennom søknadsprosessen, studert og tatt MCAT, intervjuet, og nå blitt akseptert på en medisinsk skole. Hva skal du gj

 • Hvordan å tilbringe en dag på Fossil Rim Wildlife Center, Texas
  - 阅 0

  Hvordan å tilbringe en dag på Fossil Rim Wildlife Center, Texas. Hvis du hvert besøk Texas, det er en fantastisk safari i Glen Rose som ikke bør gå glipp av - Fossil Rim Wildlife Center. Det regnes som en av de 10 flotte steder å gå på en safari i US