Amopage

Hvordan å tilbringe en dag i Venice Beach California

- Views 0
Advertisement

Venice Beach er en av de hippeste stedene i LA - noe som er vanskelig å oppnå i "mekka av hip". Hvis du setter pris på kunst, mote, stranden levende, og en og annen drive-by shooting, er Venezia er stedet for deg!

Du trenger

A Beach cruiser sykkel (som kan leies på stranden)

Søndag lue og store solbriller som dekker halve ansiktet

Bruksanvisning

Begynn med frokost på den franske Cafe på Abbot Kinney Blvd bare souuth Venezia Blvd. Denne kule kafeen drives av expat franske borgere som tjener opp noen smakfulle og autentisk fransk mat. Jeg foreslår at "Le Cheval" med en latte .... himmelen.

Etter frokost, gå West på Abbot Kinney Blvd å utforske alle oppkomlingen butikker med klær som spenner fra "beach bum" til "nice bum" .... noen ganger i samme butikk.

Grab noen skiver til lunsj på Abbot Pizaa. Denne hole-in-the-wall serverer noen av de beste pizza på vestsiden av LA, og de har ofte god musikk å spille mens du venter (inlcuding en av mine favs - Mana)

Gå ned til stranden for å sjekke ut scenen på strandpromenaden. Jeg vil foreslå å leie en sykkel for en liten tur opp og ned på stranden. Det er flotte folk ser og en god måte å arbeide av Cheval / Pizza combo fra tidligere på dagen.

Etter å ha sett sola satt i avstanden over Malibu returnere sykkelen og gå East et par kvartaler opp fra stranden til Winward Circle å spise middag på den store lokale sushi felles - Hama Sushi. Sitter i baren og få venner med sushi kokker ... du vil både være å kjøpe hverandre øl på kort tid. Og husk å se i hjørnet for Dennis Hopper eller andre kjendiser som bor i Venezia.

etter øl / saki combo spark i, er det på tide å snuble tilbake opp Abbot Kinney for en natt hetten på en hot ny bar kalt The Other Room. Den har en drapsmann vinutvalg - spør bartender for noe minneverdig. Ikke bekymre deg, vil du ikke husker det likevel.

Finn veien tilbake til hotellet / house / surfebrett ... oh, og du kan ta av solhatt og solbriller nå.

Hint

Betale for parkering - stol på meg at det er den beste $ 15 du vil bruke.

Mens Abbot Kinney er en av de tryggere steder i Venice, er kriminalitet fortsatt et problem. Vær forsiktig - spesielt om natten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-tilbringe-en-dag-i-venice-beach-california/ "

相关文章!
 • Hvordan å tilbringe en dag på Fossil Rim Wildlife Center, Texas
  - 阅 0

  Hvordan å tilbringe en dag på Fossil Rim Wildlife Center, Texas. Hvis du hvert besøk Texas, det er en fantastisk safari i Glen Rose som ikke bør gå glipp av - Fossil Rim Wildlife Center. Det regnes som en av de 10 flotte steder å gå på en safari i US

 • Hvordan å tilbringe en dag på NYSE Hvordan å tilbringe en dag på NYSE
  - 阅 0

  Det er bare to måter å tilbringe dagen på New York Stock Exchange: som en ansatt eller en student. Offentlige turer i NYSE ble suspendert etter 11 september terrorangrep, og nå besøkende kan bare få en etasje tur gjennom et pedagogisk program på sted

 • Leietaker rettigheter i Venice Beach, California Leietaker rettigheter i Venice Beach, California
  - 阅 0

  Byen Los Angeles har etablert lover som beskytter rettighetene til alle leietakere som bor innenfor sine grenser. Venice Beach eller Venice, California faller under jurisdiksjonen til denne forskriften. Santa Monica, som grenser Venezia, er en del av