Amopage

Hvordan å svømme Freestyle uten å bli sliten

- Views 0
Advertisement

Hvordan å svømme Freestyle uten å bli sliten


I konkurransesvømming, de lengste løpene er vanligvis freestyle hendelser, for eksempel åpent vann løpene. Du kan svømme noen slag i en individuell freestyle hendelse, men crawl er den vanligste freestyle hjerneslag. Tilpass freestyle teknikk for triatlon eller andre langdistanse svømming hendelser for å sikre at du ikke dekk for tidlig.

Bruksanvisning

 • 1

Effektiv kroppen din så mye som mulig for å redusere vannmotstanden slik at du ikke jobbe så hardt. Hold haken nær brystet for å hindre hodet fra løftene. Skyv brystet nedover i vannet for å stoppe overkroppen fra stiger høyere enn hoftene.

2

Øv bilateral puste ved å slå hodet mot høyre for å puste, så snu hodet til venstre for din neste åndedrag. Puste til samme side under et langt løp kan føre til såre muskler eller kramper og kan føre til muskel ubalanser i det lange løp.

3

Utvid føre armen så langt som mulig og komme ned før du drar hånden gjennom vannet. Hvis du svømmer effektivt, vil du spare energi ved å flytte lenger med hvert slag.

4

Roter venstre hofte og skulder synkronisert før høyre hånd entrer vannet foran deg, for å unngå å sette overflødig belastning på skuldrene. Gjør det samme med høyre hofte og skulder før oppstart venstre fangst.

5

Glir gjennom vannet for å spare energi. Effektiv kroppen din ved å utvide den ene armen fremover og den andre armen bakover. Vent et øyeblikk før du føler deg selv å bremse og deretter starte neste slag.

6

Tempoet selv ved starten av en distanseløp. Fokuser på å opprettholde din form. Svømming med dårlig form får deg til å jobbe hardere og dekk raskt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-svomme-freestyle-uten-a-bli-sliten/ "

相关文章!
 • Hvordan irritere ovenpå nabo uten å bli kastet ut
  - 阅 1

  Har en ovenpå nabo som du ikke kan stå? Lyst til å komme tilbake på ovenpå nabo? Her er hvordan du kan irritere ovenpå nabo uten å bli kastet ut. Bruksanvisning Plasser stereo på en høyere hylle. Deretter spille musikk hele tiden. Musikken din trenge

 • Hvordan å svømme Freestyle Stroke Hvordan å svømme Freestyle Stroke
  - 阅 0

  Den freestyle hjerneslag, også kalt crawl, er den raskeste og mest vanlige svømming hjerneslag. Det er brukt for både rekreasjon og konkurranse. Selv om det er teknisk sett en grunnleggende slag, tar det mye koordinering og praksis. Som du lærer slag

 • Hvordan skrive en bok uten å bli saksøkt Hvordan skrive en bok uten å bli saksøkt
  - 阅 0

  Det er et populært ordtak som det alltid tre versjoner til hvert arrangement: din historie, sin historie og hva som faktisk skjedde. Siden sannheten er en subjektiv sak som er betinget av en kombinasjon av underliggende intensjoner og personlig refer