Amopage

Hvordan å stryke Fun Fusion Perler

- Views 2
Advertisement

Fun Fusion Perler fra Perler tillate barna å skape kunst prosjekter ved hjelp av små plastkuler som er plassert på en knagg rutenett for å danne et mønster. Når barna er ferdig med sitt mesterverk, må du stryke perlene så de smelter sammen. Den stryke del av dette prosjektet bør alltid være ferdig med tilsyn av voksne.

Du trenger

Morsomme Fusion Perler

Fun Fusion strykepapir

Jern

Bruksanvisning

Forvarm jern til middels varme før du begynner på prosjektet. Du ønsker ikke dampinnstillingen slått på for dette prosjektet, varmen må være tørr.

Lag din Fun Fusion utformingen ved å plassere fargede perler på pegged malen. Sørg for at alle perlene er rett for å unngå ujevn finish.

Før stryking, se på prosjektet en gang til for å være sikker på at du ikke ønsker å gjøre noen endringer. Så Fun Fusion pegboard til jern, noe som gjør at du ikke tippe det.

Plasser Fun Fusion Iron papir over prosjektet. Dette papir er utformet for å beskytte jernet fra den smelte-.

Plasser forvarmet jern på toppen av arket. Flytt forsiktig jernet over prosjektet for å sikre jevn oppvarming.

Sjekk ditt prosjekt etter 10 sekunder. Hvis perlene har smeltet sammen, kan du fjerne strykepapir (ikke kaste papiret bort, det er gjenbruk). Hvis ikke, varme i ytterligere 10 sekunder før du fjerner papiret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-stryke-fun-fusion-perler/ "

相关文章!
 • Hvordan å stryke bomull
  - 阅 0

  Sengetøy blir brettet og krøllet over tid. Bomull er kjent for å være en lettere type stoff som puster godt og kan rynke lett. Så å vite hvordan å stryke sengetøy er en god ferdighet som vil bidra til å holde dem ute så glatt som den dagen du kjøpte

 • Hvordan å stryke Plissert Khaki Pants Hvordan å stryke Plissert Khaki Pants
  - 阅 3

  Lær hvordan du kan stryke plisserte khaki bukser med tips og teknikker for å stryke klær, i denne gratis video-serien. oppsummering Series Stryk er et ork som er avgjørende for bukser som khakis å se presentabel. Noen mennesker liker å stryke, og ser

 • Hvordan å stryke på en Little League Patch Hvordan å stryke på en Little League Patch
  - 阅 0

  Little League uniformer er slitt av spillere som deltar på en organisert juniorlaget. Lite league lagene vanligvis spille baseball kamper mot andre lag i sin konferanse eller liga og kan også konkurrere om lokale, regionale eller nasjonale titler. Se