Amopage

Hvordan å stramme kjeven Med Thermage

- Views 0
Advertisement

Hvordan å stramme kjeven Med Thermage


Bare en Thermage behandling økt vil stramme kjeven. Den ikke-invasiv kosmetiske inngrepet strammer kollagen og fremmer nye kollagen vekst. Du merker en forskjell i kontur og glatthet av ansiktet og halsen umiddelbart. Deretter vil kjeven forvandle løpet av de neste månedene. Endringene kan vare i mange år før du trenger en touch opp.

Bruksanvisning

 • 1

Finn en kosmetisk kirurg som utfører Thermage behandlinger regelmessig. Se i telefonboken og online.

2

Sett opp en konsultasjon. Diskuter dine bekymringer angående kjeven til legen. Uttrykke dine forventninger, og se om de er realistiske.

3

Spør legen for å se før og etter bilder av noen av hans Thermage pasienter. Også be om å se hans kvalifikasjoner. Pass på at han er et bord sertifisert kosmetisk kirurg.

4

Planlegg din Thermage behandling. Du trenger bare ett, og det kan vare alt fra 20 minutter til to timer, avhengig av hvor mye arbeid som trengs på kjeven.

5

Forstå at Thermage er vanligvis smertefri. Du kan oppleve en varm følelse langs kjeven under behandlingen. Legen din kan bestemme seg for å gi deg en lett smertestillende medisiner før behandling.

6

Vet at kjeven kan bli rød etter behandling. Dette er normalt og skal bare vare i noen timer.

7

Gå tilbake til dine vanlige aktiviteter etter Thermage. Det er ingen nedetid.

Hint

Informer legen din om resept og ikke-reseptbelagte legemidler du tar.

Fortell legen din hvis du er allergisk mot noe.

Bivirkninger inkluderer hevelse, støt eller blemmer. Alle bør forsvinne i løpet av dager.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-stramme-kjeven-med-thermage/ "

相关文章!
 • Hvordan å stramme Påhengstennplugger med riktig moment Hvordan å stramme Påhengstennplugger med riktig moment
  - 阅 0

  Tennplugger skape en liten eksplosjon inne i motoren når den kombineres med brennstoffet, og dermed engasjere stemplene med påhengsmotor. En tennplugg må gapped på riktig måte for å forlate nok plass til gnist for å tenne på tuppen av pluggen. Rådfør

 • Hvordan Shadow kjeven med Makeup
  - 阅 0

  Få mennesker er velsignet med en perfekt jawline. Til sammensatte problemet enda mer, som du alder huden i det området begynner å synke og gi inntrykk av kjever. I tillegg er det mange ikke har ansikts struktur som de ønsker. Derfor må du skygge kjev

 • Hvordan å stoppe Snorking Med munnen vakter
  - 阅 0

  Det er en rekke problemer som kan føre snorking, inkludert overvekt, sykdom og allergiske reaksjoner. Kronisk snorking kan gjøre det vanskelig å sikre en natt med søvnkvalitet for snorer og for andre som kan høre snorking. En metode for å hjelpe med