Amopage

Hvordan å skjule en Walking Boot

- Views 0
Advertisement

Hvordan å skjule en Walking Boot


Fjellstøvler er plast, fjerning kaster som kan brukes for å beskytte foten, ankelen og leggen som du utvinning fra en skade - for eksempel et brudd eller forstuing - eller fra ortopedisk kirurgi. Fjellstøvler er ofte svart eller grå i farge, og er forholdsvis plasskrevende i forhold til en normal sko. Hvis du ikke ønsker å trekke noen unødvendig oppmerksomhet til skade, må forklare hvordan du ble skadet eller bare er selvbevisst, det er handlinger du kan ta for å skjule din walking støvel.

Bruksanvisning

Bruk løstsittende bukser. Bruk bukser som er mister nok til å passe din walking boot under buksa motsetning til tucking jeans eller bukser i din walking støvel. Sats på svette bukser eller løstsittende kjole bukser.

Plasser en sko på den andre foten som er i samme farge som din walking støvel. Hvis du har en svart gang boot, bære en svart skoen på den andre foten.

Bære en sko med en liten hæl. Unngå iført sandaler eller sko med nesten ingen hæl. Den eneste av en walking boot er ofte et par inches høy. Iført en sko med en hæl kan hindre deg fra å hinke og kan også hindre hofte og nedre ryggsmerter fra å gå ujevnt. For din egen sikkerhet, unngå dette trinnet hvis du må bruke krykker med gang boot.

Matche sokkene til oppstart. Hvis boot er grå, slitasje grå sokker. Unngå prangende eller lyse fargede sokker som kan trekke oppmerksomhet til føttene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-skjule-en-walking-boot/ "

相关文章!
 • Hvordan Wear en Walking Boot Hvordan Wear en Walking Boot
  - 阅 0

  Mange ganger en person som lider en ankel, fot eller leggen skade vil dra nytte av en walking boot. Denne støvelen er festet til det berørte beinet og vil hjelpe immobilisere den i orden for riktig helbredelse skje. Hensikten med en walking boot er å

 • Hvordan Wear en Walking Boot & Bruk krykker Hvordan Wear en Walking Boot & Bruk krykker
  - 阅 0

  Breaking et bein i leggen eller foten kan sette deg ut av spill i flere uker. Komme tilbake på føttene er viktig og lære å gå med en walking støvel og krykker er det første skrittet for å få deg opp og flytte. Den vanskeligste delen av å bruke en wal

 • Hvordan bruke en Cam Walker Hvordan bruke en Cam Walker
  - 阅 0

  Behandling for ankelbrudd og andre underekstremitetsskader kan innebære bruk av spesielle bukseseler. Den "cam walker" design er en underekstremitetene støvel som gir støtte, beskyttelse og immobilisering av ankelen etter skade eller operasjon.