Amopage

Hvordan å skjule en fryser

- Views 0
Advertisement

Når kjøkkenet er for liten til å få plass til en ekstra fryser, må det settes et annet sted i huset, hvor det vil være i konflikt med ditt valgte design og bli et stygt. Selv når kjøkkenet er stort nok til å inkludere en fryser, det sannsynlig vil forstyrre kjøkkenet utseendet du foretrekker. Uansett årsak til å skjule en fryser, gjør det forsvinner eller i ett med sine omgivelser.

Du trenger

Duk eller tilpasset dekker

blomster

fotografier

bøker

Bookends

Gardin

Dør

Bruksanvisning

 • 1

Kjøp en innebygd, integrert fryser snarere enn en frittstående fryser. Denne type apparat som er skjult av eksteriør som passer rundt skap eller den generelle innredningen av rommet. Denne taktikken gjør at rommet for å beholde en slank, ubrutt utseende, spesielt når andre apparater er integrert. Det er spesielt nyttig når kjøkkenet er også en del av en spisestue eller åpnes i en stor plass.

2

Dekk en fryseboks med en duk, eller sy en cover selv. Lag en hjemmekoselig utseende ved topping brystet med blomster, en samling av familien fotografier eller bøker som vises med attraktive markørene. Skjule frysere som brukes for langtidslagring på denne måte, fordi det vil være vanskelig å åpne og lukke den fryser ofte. Fjern gjenstandene fra toppen på helligdager, og bruke plassen for en liten juletre, miniatyr landsby eller som ekstra buffet plass til gjester som kommer til middag.

3

Plasser en kiste fryser brukes til langtidslagring i midten av et stort kjøkken, og bruke den øverste til å forberede mat. Sy en tilpasset cover som kan vaskes, velge en munter mønster som koordinerer med resten av kjøkkenet. Hev fryser til en gjennomførbar høyde ved å sette den på en enkel tre pallen. Hold skjærebrett og kniv caddier på fryse toppen.

4

Bygg en ramme for å inneholde enten en oppreist eller brystet fryser. Plasser fryser i nook og utforme en gardin, trekkspill dører, spjeldet dører eller en standard dør, avhengig av hvor tilfeldig at du har lyst til å være. I en mer formell kjøkken, henge franske dører med etset glass for et snev av eleganse. For en kiste fryser, dra nytte av overhead plass ved å bygge hyller for ekstra lagringsplass.

Hint

Av sikkerhetsmessige grunner, frysere, som andre apparater, må en viss klaring for ventilasjon. Rådfør deg med brukerveiledningen for informasjon om apparatet ditt.

Sett fryser på et sted hvor det er en passende stikkontakt, eller arrangere med en elektriker til å installere en.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-skjule-en-fryser/ "

相关文章!
 • Hvordan å skjule alle Retweets Hvordan å skjule alle Retweets
  - 阅 0

  Twitter har alltid forandret landskapet av sosiale nettverk. Du er nå i stand til å følge alle brukere, uten at de trenger å godkjenne eller følge deg tilbake. Dette gjør folk til å følge deres favoritt kjendiser, merker og påvirkere på en intim nivå

 • Hvordan organisere din Chest Fryser Hvordan organisere din Chest Fryser
  - 阅 0

  En brystet fryser er en effektiv måte å lagre store mengder mat for senere bruk, men, dessverre, kan deres størrelse gjør dem ganske vanskelig å komme seg rundt i, og det kan bli enda vanskeligere å finne det du ønsker. Dette trenger ikke å være tilf

 • Hvordan å skjule en Walking Boot Hvordan å skjule en Walking Boot
  - 阅 0

  Fjellstøvler er plast, fjerning kaster som kan brukes for å beskytte foten, ankelen og leggen som du utvinning fra en skade - for eksempel et brudd eller forstuing - eller fra ortopedisk kirurgi. Fjellstøvler er ofte svart eller grå i farge, og er fo