Amopage

Hvordan å skanne et dokument og fylle ut feltene

- Views 1
Advertisement

Hvordan å skanne et dokument og fylle ut feltene


Dokument noen ganger har blanks som må fylles ut. Noen papirdokumenter fortsatt krever at du fylle ut feltene for hånd. Som Internal Revenue Service påpeker i sin instruks for 1099 skjemaet, men håndskrevne skjemaer er akseptable, må de være helt leselig og nøyaktig for å unngå behandlingsfeil. Dermed kan det være tryggere hvis du skanner dokumentet og fylle ut feltene bruker datamaskinen for å unngå feiltolkninger.

Du trenger

Microsoft Paint

Bruksanvisning

Skanne dokumentet til datamaskinen i henhold til skannerens instruksjoner som et bildeformat som JPEG eller TIFF. Hvis skanneren bare skanner til Adobe PDF-format, konvertere den ved å skanne dokumentet til PDF, åpne PDF og bruke "Lagre som" -funksjonen for å lagre som JPEG eller TIFF.

Åpne bildet av det skannede dokumentet ved hjelp av Microsoft Paint og finne en av de tomme feltene som du ønsker å fylle ut. Du kan bruke rullefeltene til å flytte rundt i dokumentet og zoom-knappen for å fokusere på noen tomme felt.

Velg "Text" -knappen på Paint verktøylinjen, og klikk deretter på og hold venstre museknapp i det tomme feltet der du ønsker å legge inn informasjon. Beveg musen rundt for å endre størrelsen på tekstboksen slik at den er stor nok til å holde den informasjonen du ønsker å gå inn, og slipp museknappen. Hvis du er misfornøyd med plasseringen av tekstboksen, klikk og hold en av kantene på boksen og dra det til en mer ønskelig posisjon.

Klikk innsiden av tekstboksen med venstre museknapp og begynner å skrive inn ønsket tekst. Endre skrifttype eller skriftstørrelsen for det du skriver eller har skrevet ved å bruke "Text" verktøylinje drop-downs akkurat som du ville gjort i et tekstbehandlingsdokument.

Fyll ut resten av feltene i dokumentet ved hjelp av samme teknikk.

Hint

Mens du bruker Paint, trykk Ctrl + Z eller velg "Angre" under "Edit" drop-down menyen til å angre eventuelle feil.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-skanne-et-dokument-og-fylle-ut-feltene/ "

相关文章!
 • Hvordan å skanne et dokument på Canon MP530
  - 阅 0

  Canons MP530 skriver er faktisk en alt-i-ett-skriver med evne til å fakse og skanne dokumenter, i tillegg til å skrive dem. Denne funksjonen kan være nyttig hvis du trenger å digitalt dele et dokument med noen, for eksempel gjennom e-post, når den en

 • Hvordan å skanne et dokument Hvordan å skanne et dokument
  - 阅 0

  Prosessen med å skanne et dokument innebærer å ta en papirkopi og digitalisering den til et format som en datamaskin kan lett bruke. Oppdag hvordan de fleste PC-skannere har bredt utvalg av funksjoner i form av produksjon med hjelp fra en IT-tekniker

 • Hvordan å skanne et dokument med OCR Hvordan å skanne et dokument med OCR
  - 阅 1

  Optical Character Recognition (OCR) lar deg slå et trykt dokument til en datamaskin tekstfil uten å måtte skrive inn det. Den gode nyheten er at de fleste skannere komme sammen med OCR-programvare, så det er ingenting ekstra å kjøpe. Den dårlige nyhe