Amopage

Hvordan å se hvor rask Internett er

- Views 26
Advertisement

Hvordan å se hvor rask Internett er


Å vite hvor rask internettforbindelse er kan være nyttig for en rekke årsaker. Først vil det hjelpe deg å finne ut hva som add-ons og andre variabler påvirker hastigheten. For det andre kan det hjelpe deg med å identifisere perioder hvis du er på et delt nettverk. Og til slutt, kjører med en hastighet test vil gi deg beskjed hvis leverandøren [Comcast, Time Warner, Qwest, etc.] er å forsyne deg med så fort en Internett-tilkobling som de hevder å være.

Bruksanvisning

Før du starter speed test, lukke alle andre programmer og programmer og nettlesere. Dette sikrer at hastighetstester vil være lett å sammenligne i fremtiden. Av samme grunn, sørg for at du bare har en fane åpen i nettleseren.

Gå til en av de gratis internett hastighet verktøy knyttet på slutten av denne artikkelen. Alle er rask og krever ingen nedlasting eller installasjon av noe.

Følg instruksjonene på nettstedet for å teste din internett hastighet. Har noen forskjellige tester i løpet av en time og gjennomsnittlig dem.

Sammenligne resultatene til den hastigheten som du betaler for. Hvis du ikke hva hastigheten bør være, se på regningen din eller ring din internettleverandør. Hvis resultatene er tregere enn du hadde håpet, ikke vær redd for å varsle leverandøren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-se-hvor-rask-internett-er/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjøre en rask og effektiv Lammelse Sjekk
  - 阅 1

  Det er mange ganger i en hest persons liv når det er viktig å vite hvordan du gjør en rask og effektiv halthet sjekk, fra å vurdere en hest på en auksjon for å se om hesten din hjemme trenger dag eller uke fri. Denne artikkelen omhandler en rask og e

 • Hvordan kan jeg fremskynde meg Internett-tilkobling for gratis? Hvordan kan jeg fremskynde meg Internett-tilkobling for gratis?
  - 阅 1

  Avhengig av hvordan Internett-forbindelsen er satt opp, vil tilkoblingen bare være i stand til å gå så fort. En oppringt modem vil ikke være i stand til å gå så fort som et DSL- eller kabelmodem. Den beste måten å virkelig få fart på internettforbind

 • Hvordan øke hastigheten på My Internet båndbredde
  - 阅 0

  Det er ingenting verre enn å være i en hast for å laste ned, se på eller åpne noe på en treg datamaskin. Mens det er en rekke grunner til at en datamaskin kan operere sakte, er det første du bør sjekke er din båndbredde. Båndbredde er den maksimale m