Amopage

Hvordan å rive en garasje

- Views 0
Advertisement

I det virkelige liv, ødelegge en hel bygning er ikke så lett som det ser ut på kino. Hvis en garasje har blitt ubrukelig eller uønsket, har det å komme ned. Du må planlegge nøye og søke om eventuelle lokale tillatelser. I tillegg gjøre området så trygg som mulig, slik at det ikke vil være noen uønsket skade når garasjen blir ødelagt.

Du trenger

Stor metallavfallscontainer

stiger

snuse bar

Klo hammer

Sirkelsag

Beskyttelsesbriller

Åndedrettsvern eller ansiktsmaske

Steel-toed støvler

arbeids~~POS=TRUNC hansker~~POS=HEADCOMP

Bruksanvisning

Sjekk med din lokale kommune og søke om nødvendige tillatelser for å rive garasjen.

Lei en stor metallavfallscontainer på forhånd og sørg for at du har nok plass på eiendommen eller bremse for det å sitte i.

Slå av alle hjelpelinjer (vann, gass, elektrisk) som kobles til garasjen. Slå av bryteren (e) som er koblet til garasjen og trekk bryteren (e) fri av boksen. Ta av garasje er ledninger fra boksen, så vel. Dobbeltsjekk at alt er av ved å slå kraner på og av, og testing for live spenning på brytere og stikkontakter.

Fjern alt du kan gjenbruke, inkludert inventar, utsalgssteder, bygning trim, vinduer, avløp og dører, og sette det hele til side der det ikke vil bli forvekslet med søppel. Husk å demontere garasjeportåpnere og andre installerte mekanismer.

Prop en stige mot yttervegg, med en assistent til stødig det, og gå opp til toppen av taket. Lirk av takmaterialet, ved hjelp av et brekkjern og hammer, jobber nedover til bare skallet restene.

Bruk en sirkelsag, og starter fra toppen av taket, kuttet ut skallet og utforming av brikker, som du kan la falle til gulvet.

Stående på stigen, hekt klo av hammer over den øverste kanten av et veggplater og arbeid det er gratis. Fjern negler som du går og la noen ytterkledning å falle inn i haugen. Så ut noen veggen innramming.

Sortere ut brukbare og resirkulerbart materiale fra søppel. Lagre det du vil og gjøre pickup ordninger for resirkulering og avfallscontainer.

Hint

Prosjektet vil være lettere hvis du tar bygningen ned i samme sekvens av trinn som den ble bygget.

Vet hva som er inne i veggene før du begynner å jobbe og se for left rør og ledninger.

Beskytt deg selv mens du arbeider med briller, en respirator eller ansiktsmaske, stål-toed støvler og arbeidshansker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-rive-en-garasje/ "

相关文章!
 • Hvordan Fullfør en uferdig garasje
  - 阅 0

  Behandling en garasje er ganske komplekst prosjekt krever deg for å få kunnskap om installasjon av isolasjon, elektrisk og gips blant andre ferdigheter. Du kan ønske å gjøre hele prosjektet selv eller sette bort ut en del av arbeidet, som for eksempe

 • Hvordan å rive en Shed
  - 阅 0

  Du har en gammel skur i bakgården som har utlevd sin nytte. Før du kan oppføre en ny bygning, må du rive ned den eksisterende strukturen. Du kan velge en solrik dag, arm selv med en rekke håndverktøy, og tilbringer timer rive skur ned. Eller du kan b

 • Hvordan legge til en garasje til en eksisterende struktur Hvordan legge til en garasje til en eksisterende struktur
  - 阅 0

  Legge til en garasje til en eksisterende hjem eller bygning krever en godt gjennomtenkt design. Du ønsker ikke å gå på akkord med markedsverdien av eksisterende bygg. Spør en byggmester til å hjelpe deg med å tegne formen på den nye garasjen og være