Amopage

Hvordan å rense en Sump Pump

- Views 471
Advertisement

Sump pumper vanligvis tette under pumpen i pumpehjulet, som er en vifteliknende stykke som suger vannet vertikalt opp og ut av røret. Enkel fjerning av hindringen skal fikse problemet. Noen ganger pumpen kan være problemet, og en ny en kanskje må kjøpes. I begge tilfeller løser du problemet uten hjelp utenfra.

Du trenger

Skrujern

Flood pumper

Håndsag

No-Hub Clamp

Bøtte eller slange

Bruksanvisning

 • 1

Koble fra strøm, noe som kan være en plugg ved siden av pumpen eller pit. Strøm kan også komme fra en elektrisk panel. I dette tilfellet følger den elektriske linjen til det elektriske kontrollpanel og frakobling. Du må være sikker på at all strøm er slått av.

2

Avdekke pit hvis den har en cover. Dersom gropen er full av vann, bruk en flom pumper for å tømme brønnen.

3

Skru av klemmen, hvis den har en, under tilbakeslagsventilen. Tilbakeslagsventilen er en del av rørsystemet over pumpen. Dersom røret mellom tilbakeslagsventilen og pumpen ikke har en klemme, skjære røret med en hånd sag under tilbakeslagsventil for å ta apparatet ut av gropen.

4

Slå pumpen opp ned og sjekke impelleren er blokkert.

5

Fjern hindringen og vri pumpe riktig side opp. Vær ekstra forsiktig for å ikke ta på kabler med våte hender.

6

Slå på strømmen mens pumpen er utenfor graven. Hvis pumpen arbeider, satte alt tilbake. Hvis pumpen ikke virker, koble fra strømmen igjen og kjøpe en ny pumpe.

7

Knytte røret tilbake med den opprinnelige kulen etter at det har blitt bestemt at pumpen arbeider. Dersom røret er kuttet, å bruke en ikke-hub klemme i henhold til størrelsen av røret for å binde røret tilbake.

8

Pass på at pit er ren og slå på strømmen.

9

Fyll gropen med vann med en bøtte eller en slange for å se om floater utløser pumpen. Hvis floater ikke utløser pumpen, kjøpe en ny pumpe.

Hint

kan det være nødvendig å anvende en 5/16-muttertrekker for å stramme klemmene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-rense-en-sump-pump/ "

相关文章!
 • Hvordan rengjøre en Blokkert Sump Pump Linje
  - 阅 9

  En blokkert sump pumpe linjen vil ikke la vannet utflod fra sump pumpen og vannet kan renne over sump pumpen bassenget. I tillegg, når samlekummen pumpen forsøker å presse vann gjennom ledningen motoren overopphetes redusere levetiden til sump pumpe.

 • Hvordan installere en ekstra Sump Pump Hvordan installere en ekstra Sump Pump
  - 阅 132

  Sump pumper fjerne uønsket vann fra områder som kjellere eller crawlspaces. I noen tilfeller kan det være nødvendig å installere en annen sump pumpe. Den andre pumpen kan også tjene som en reserve bør primærpumpen svikter. Du trenger Plukk og spade S

 • Hvordan fikse en Frozen Sump Pump Linje
  - 阅 10

  I løpet av våren og høsten måneder, kan en sump pumpe være uvurderlig. Dette skyldes det faktum at snøsmelting og regnskyll ofte sammenfallende. Som et resultat, blir flom et veldig reelt problem. Kalde temperaturer forekommer ofte i løpet av disse m