Amopage

Hvordan å prøve ut for en ungdom landslaget

- Views 0
Advertisement

Hvordan å prøve ut for en ungdom landslaget


Et ungdoms landslaget består av de beste amerikanske spillerne i hver idrett, valgt fra bestemte kjønns- og aldersgrupper. Den kvalifiserende prosessen for en ungdomslandslaget er litt forskjellig fra idrett til idrett, men vanligvis en trener må anbefale en spiller, som deretter avanserer gjennom nivåene av tryouts for å bli valgt for den aktuelle Youth landslaget.

Du trenger

Sport spesielle utstyr (flaggermus, kne vakter, hjelmer)

Sport-spesifikke klær (team uniformer, sko)

Ungdoms National Baseball Teams

 • 1

Snakk med treneren. Du trenger en anbefaling for de regionale kvalifiseringsforsøk i din aldersgruppe. Det er under-14, under-16 og under-18-studier. USA Baseball organisasjonen vil velge 38 spillere fra hvert regionalt for å delta på landslaget Identification Series (NTIS) forsøk i september.

2

Spill med en akseptert lag på NM i din aldersgruppe i juni i enten Arizona eller Florida. Dette er den tredje metode for å kvalifisere seg for NTIS.

3

Gjør planer om å reise til landslaget Identifikasjon serie forsøk i din aldersgruppe hvis du passerer ett av disse tre kvalifiseringsmetoder. USA Baseball vil velge 16 spillere fra de NTIS for landslaget i hver aldersgruppe.

Ungdoms nasjonale fotballag

1

Snakk med treneren å avgjøre om du er på et ferdighetsnivå for å forsøke å kvalifisere seg til Youth landslaget. Du må treneren din å anbefale deg for en av de invitt amerikanske Soccer Training Center økter.

2

Spør treneren din til å sende inn en spiller anbefaling til amerikanske fotball speidere. Din coach kan sende inn en anbefaling av e-post til [email protected] Vent til Deres brev av aksept fra den amerikanske fotball landslaget Staff.

3

Lage planer for å delta på en av treningene hvis du er akseptert. Landslags Scouts vil velge potensielle spillere for Youth landslaget fra disse øktene.

Hint

THvis idrettsforening som styrer din spesifikke sporten vil bestemme strukturen av kjønnsgrupper og aldersgrupper for hver sesong. USA Baseball er den styrende organisasjon for ungdom baseball og amerikanske Soccer er det styrende organisasjon for ungdom fotball. Det er vanligvis flere ungdoms landslag for hver idrett, i ulike aldersgrupper.

Hvis du er registrert for tryouts for en ungdom landslaget, forteller treneren din hvis du ikke allerede har. Ofte vil din coach trenger å anbefale deg, men kanskje ikke vet hvor langt du har kvalifisert. Mange nasjonale idretter ligaer liste varsle en coach som en forskrift på sine nettsider. Prosessen med å kvalifisere seg for en ungdom landslaget koster penger; hvis du ikke er uavhengig, vil din evne til å gjøre det avhenger av dine foreldres budsjett. Alltid spørre foreldrene dine før du bekrefter deltakelse i disse hendelsene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-prove-ut-for-en-ungdom-landslaget/ "

相关文章!
 • Hvordan å prøve ut for den nasjonale kvinnefotballaget Hvordan å prøve ut for den nasjonale kvinnefotballaget
  - 阅 0

  De fleste jenter som vokser opp med å spille fotball i USA har på et tidspunkt drømt om å spille på den amerikanske landslaget. For de fleste, drømmen vil dit bort som de spiller mot høyere nivåer av konkurransen. Men for noen få utvalgte, banen til

 • Hvordan bruke Prøver å skrive retningslinjer og prosedyrer Hvordan bruke Prøver å skrive retningslinjer og prosedyrer
  - 阅 0

  Hver bedrift har behov for spesielt skrevne regler og forskrifter. Disse blir retningslinjer og prosedyrer og definere den måten at virksomheten driver virksomhet. Gjennomgang sample retningslinjer og prosedyrer kan tilby nye ideer som kan bli innlem

 • Hvordan forberede for adopsjon av en ungdom Hvordan forberede for adopsjon av en ungdom
  - 阅 0

  Innføring av en ny person inn i familien er utfordrende, men det kan være spesielt vanskelig når du adoptere et eldre barn. Selv om eldre barn er det riktige valget for mange foreldre, de kommer med sine egne personligheter allerede er dannet, som ka