Amopage

Hvordan å plukke Korte Stocks

- Views 0
Advertisement

Shorting aksjer er det motsatte av å kjøpe aksjer. I stedet for å kjøpe lavt og selge høy, er målet å selge lånte aksjer høye og senere kjøpe lav til å dekke det opprinnelige lånet. Plukke aksjer å selge kort er i utgangspunktet den inverse av å plukke aksjer for å kjøpe, og det er flere forskjellige metoder. Fundamental investorer se til selskaper hvis inntjening eller vekstpotensial har nådd en grense. Verdi investorer ser etter aksjer der prisene har steget for høyt for fort. Tekniske tradere ser på lager grafer som, for en rekke årsaker, indikerer en nedgang i prisene. De mest vellykkede investorer har en tendens til å innlemme aspekter av alle disse tilnærmingene.

Bruksanvisning

Undersøke grunnleggende. Se på selskapets regnskaper og lytte til deres konferansesamtaler for å få en følelse av hvordan selskapet tjener sine inntekter og om forretningsmodell er bærekraftig. Klassiske eksempler på grunnleggende shorts er avisbedrifter og TV-nett ved begynnelsen av den digitale tidsalder av online annonsering. Vurder også om selskapet er sannsynlig å miste markedsandeler til konkurrentene, som skjedde i microchip bransjen som fabrikasjon ble mer standardisert.

Sjekk verdivurderinger. Bruk et lager forskning verktøy som Yahoo! Finance for å sammenligne pris-til-inntjening (P / E) prosenter av aksjer i samme bransje. "Best i rasen" selskap vil typisk ha en høyere andel enn de andre. Fordi P / E er framtidsrettet, bruke kunnskap om grunnleggende for å avgjøre når en aksje er overvurdert. For eksempel ble de fleste "dot com" aksjer overvurdert i 2000 i stor grad fordi analytikere verdsatt dem i henhold til sidebesøk i stedet for faktiske inntekter. Følgende bust var bare en tilbakevending til rasjonelle verdsettelsesnivåer.

Graf technicals. Aksje grafer blir ofte brukt til å bestemme når en aksje har "toppet", eller nådd et nivå etter som prisene skal falle. Mange flere tekniske indikatorer kan beskrives her, men det er givende å lære minst et par grunnleggende de som RSI, MACD og glidende gjennomsnitt. Mer avanserte teknikker som lysestake anerkjennelse og Elliott wave-telling krever betydelig praksis og litt trening.

Sjekk korte renter. Ikke kort en aksje hvis for mange tradere allerede har kortsluttet foran deg. Den korte renter kan fås fra avanserte lager sporing plattformer. Når altfor mange allerede har kortsluttet (høy kort rente), aksjer er utsatt for det som kalles en "short squeeze", som oppstår når shorts kjøper for å dekke i et vanvidd som sender aksjekursen betydelig høyere.

Hint

Tekniske indikatorer er vanligvis best for å velge en utløser eller henrettelse punkt til annen en handel. En grunnleggende eller verdivurdering Avhandlingen kan være riktig, men det kan ta uker, måneder eller år for dine forventninger til å bli utgitt.

Mens en aksje kan gå til null, er det teoretisk sett ingen grense for hvor høyt det kan stige. Dette betyr at det er ingen grense for hvor mye som kan gå tapt shorting aksjer. Tap kan lett overstige den opprinnelige investeringen, særlig fordi shorting vanligvis krever handel på margin. Bruk en simulator som Marketocracy å øve shorting gratis før risikere realkapital.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-plukke-korte-stocks/ "

相关文章!
 • Hvordan å plukke kort fra Thin Air
  - 阅 0

  En gammel magisk triks som krever ingen spesielle verktøy eller gimmicker er plukker kort fra løse luften. Utøveren vil starte med en tom hånd vendt mot publikum, og i en rask bevegelse vil gi en kort tilsynelatende ut av ingenting. Du trenger Minst

 • Hvordan finne flaskehals i Stock Warehouse Plukke Hvordan finne flaskehals i Stock Warehouse Plukke
  - 阅 0

  Flytte lager fra lageret til destinasjon er en gjennomsiktig drift når ting fungerer bra og et opplyst hotspot når problemer oppstår. Siden plukking legger liten verdi til salgsinntekter, flaskehalser reduserer effektiviteten og drive opp kostnadene.

 • Hvordan å plukke Stock av Sector Hvordan å plukke Stock av Sector
  - 阅 0

  Markedet ordtaket "plukke de beste aksjene i de beste sektorene" er sunn finansiell rådgivning. Forstå at bestandene stiller de samme egenskapene i sektorer som viser styrke i markedet vil alle generelt stige. De resterende problemet er den gene