Amopage

Hvordan å pakke Seabag

- Views 0
Advertisement

Hvordan å pakke Seabag


En seabag er en avlang lerret bag utstedt til militært personell for å transportere eiendeler fra sted til sted. Normalt ca 26 inches i diameter og 36 inches høy, disse snor-top lerret poser kan inneholde ca 10 drakter, en liten toalettmappe og vanligvis en eller flere par sko. Trikset er å pakke sekken, slik at du sløser null plass. Du kan gjøre dette ved å bestemme seg på forhånd hva som er absolutt nødvendig å ta og organisere disse elementene før pakking.

Du trenger

Seabag

Klær

hygieneartikler

Vanntett tørr bag (valgfritt)

Bruksanvisning

Brett ut og utvide seabag. Sett den høyre side opp slik at bunnen er på et flatt underlag slik som et gulv, bord eller fast seng.

Rulle ned sidene av seabag nesten til bunnen av posen slik at posen forblir åpen. Dette ligner på å rulle tilbake sidene av en plastbrødpose eller en stor pose med chips.

Begynn pakking av elementene du trenger, men trenger minst på bunnen av posen. Plasser klær eller myke elementer i midten bunnen av posen. Hvis du har noen harde elementer som ikke vil bryte, for eksempel en bok, sette det i bunnen midtre og pakke mykere elementer rundt kantene, ved hjelp av alle tilgjengelige side plass.

Pakk elementer i rekkefølge av nødvendighet, fortsetter på den måten som er beskrevet ovenfor, plassere stive elementene i midten og myke ting rundt sidene, presser ut lerretet og bruke all tilgjengelig plass. Trykk ned til ting ting ned med jevne mellomrom. Rull sidene av posen opp som du pakke til du nær toppen.

Plasser et ekstra par sokker, en varm lag med klær, muligens et par sko og din toalettmappe nær toppen. Ta med noen spesielle papirer du trenger å hente raskt mens du reiser nær toppen også.

Tegn seabag lukkes med snøring. Sikre seabag lukket ved bruk av en lås eller en knute man kan slippe lett. Fest eventuelle reise koder som er nødvendig for å identifisere seabag.

Hint

Rull opp par sokker og brett endene av en sokk over hele ballen for å holde sokker så liten som mulig. Stuff sokker inni skoen hulrom for å spare plass. Tenk å rulle t-skjorter i stedet for å brette dem. Eventuelt før du begynner pakking, linje seabag med en vanntett tørr bag. Du vil finne tørr poser på sportsbutikker og dykking butikker. De vil holde innholdet i vesken tørke hvis seabag blir utsatt for vær og vind.

Hvis du er militært personell, pakke bare de elementene du har lov til å pakke for reisen. De fleste kompanisjefene eller militære stasjons drakter har en sjekkliste for deg som en retningslinje for hva du skal pakke i din seabag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-pakke-seabag/ "

相关文章!
 • Hvordan sende pakker via FedEx
  - 阅 1

  Hvordan sende pakker via FedEx. En av de nødvendigheter av forretningslivet i dag er å kunne sende korrespondanse og pakker raskt. Dette behovet har gjort selskaper som FedEx, UPS, DHL og mange andre, svært vellykkede. Mange mennesker er avhengige av

 • Hvordan å pakke for Dorm Room Hvordan å pakke for Dorm Room
  - 阅 0

  Starter college livet er mindre stressende hvis du vet hvordan du skal pakke for ditt nye hjem. De fleste sovesaler er liten, så du må utnytte plassen. Din college kan gi en liste over elementer som er tillatt og ting som er forbudt. Noen høyskoler f

 • Hvordan Ship pakker med DHL Hvordan Ship pakker med DHL
  - 阅 0

  Shipping en pakke hvor som helst i verden kan gjøres enkelt ved å benytte DHL verdensomspennende levering. Pakker kan sendes fra komfort til ditt eget hjem eller via noen av DHLs frakt fasiliteter. Hvis du vil lære hvordan du sender via DHL, følger d