Amopage

Hvordan å myke plakk på tennene

- Views 4
Advertisement

Hvordan å myke plakk på tennene


Anvende teknikker for å myke opp plakk i ditt daglige munnhygiene rutine. Nedtoningen plakett lar deg fjerne den fra tennene dine, slik at du slipper å gå til tannlegen for en større rengjøring. Plaque dannes ved matforbruk, særlig når de spiser mat med høyt stivelse eller sukker. Denne bakterien former som en uklar, off-hvit film på tennene, og kan stivne til tannsten, som forårsaker tannråte og tannkjøttsykdommer slik som gingivitt. Ta daglige tiltak for å unngå plakk for bedre muntlige fordeler og et sunt smil.

Du trenger

avsløre tabletter

Speil

Tannbørste

Tartar kontroll tannkrem

Vann

Tanntråd

munn~~POS=TRUNC

Bruksanvisning

Plasser en avsløre tabletten i munnen og tygge på den. Flytt tabletten rundt munnen, så det kommer foran, bak og på sidene av tennene. Spytte tablett og overskudd av spytt ut. Avsløre tabletter inneholder vegetabilsk fargestoff som farger plakk på tennene lyse rødt. Se i speilet for å finne noen farget plakk.

Pensle farget områdene med en myk tannbørste og tannsten-kontroll tannkrem i 2 til 3 minutter. Beveg børstehårene i en sirkulær bevegelse og i en hurtig, tilbake-og-tilbake bevegelse i løpet av de fargede områder for å bløtgjøre og løsne plakk.

Floss med tanntråd. Skyv floss og tilbake mellom tennene og ned mot tannkjøttet for å myke opp og fjerne plakk. Skylle munnen med munnvann som beskytter mot plakk.

Fortsett tannpuss, tanntråd og munnskylle rutine minst to ganger om dagen og etter måltider for å konsekvent myke plakk og hindre oppbygging.

Hint

Besøk du tannlege for årlige helsesjekk og rengjøringer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-myke-plakk-pa-tennene/ "

相关文章!
 • Hvordan å myke tannbørste Hvordan å myke tannbørste
  - 阅 0

  Tannbørstehårene få stiv og vanskelig etter gjentatt bruk. Dette stivhet kan være smertefullt på tannkjøttet, og redusert fleksibilitet hindrer deg i å rense tennene grundig. Smerten kan også føre til at du ikke å børste så grundig som du skal, noe s

 • Hvordan å myke hardt brød Hvordan å myke hardt brød
  - 阅 0

  Brød er ofte det perfekte akkompagnement til et varmt måltid. Dessverre, noen ganger brød kan være foreldet eller bare litt for vanskelig å nyte. Les videre for å lære hvordan å myke brød som er for hardt. Du trenger Brød Brunt papir lunsj bag mikrob

 • Slik fjerner plakk fra tennene naturlig Slik fjerner plakk fra tennene naturlig
  - 阅 0

  Plakk er en klar eller hvit-farget film som hviler på overflaten av tenner og tannkjøtt. Består av bakterier både naturlig tilstede i munnen og også produsert fra å spise, kan dette stoffet hardner til tannsten på tennene. Tartar kan bare fjernes i e