Amopage

Hvordan å miste mest vekt Under Induksjon

- Views 0
Advertisement

Induksjonsfasen av en diett er den innledende vekttap som følger med start av diett og gjør ekstrem diett endringer. Atkins dietten og South Beach dietten er de to mest kjente dietter med en innledningsfase. Under induksjon, vekttap er ofte raske for en kortvarig periode. Taper mest vekt under induksjon er egentlig enkelt, men det krever mer engasjement.

Bruksanvisning

 • 1

Sett diett plan for å redusere kaloriinntaket i henhold til induksjons reglene i kostholdet. For eksempel følge lav carb induksjon av Adkin kosthold og ta hensyn til kalorier fra de tillatte matvarer. Prøv å spise ca 1200 kalorier om dagen eller så. Husk at poenget er ikke sult, så hvis 1200 kalorier er ikke nok til å avverge sult, legge til 100 kalorier. Hver enkelt kropp har ulike caloric behov.

2

Legg cardio trening. Induksjon fase dietter som Atkins eller South Beach Diet reflekterer en dramatisk endring i spisevaner, men matvaner alene vil ikke maksimere vekttap. Kardiovaskulær trening forbrenner fett og kalorier for å forbedre vekttap. Prøv for en halv times gange, svømming, jogging, hoppe, hoppe tau eller Hula Feste en dag. Bare en tur rundt kvartalet kan bidra til å brenne fett. Et annet alternativ for øvelsen er vekslende muskelbyggende trening som vektløfting og push-ups med cardio trening, for å bygge muskler mens miste fett.

3

Drikk mye vann. Vann er viktig for kroppen fordi kroppen består av mest vann. Eksakte mengder vann variere per dag basert på trening, værforhold og kroppens behov, men de fleste bør drikke minst åtte til ti glass vann om dagen. Dette hindrer legemet fra å holde på ekstra vann vekt og fremmer hydrering.

4

Spise snacks eller måltider hver to eller tre timer. Ifølge Low Carb, under-spising eller venter for lenge med å spise kan føre til at kroppen å faste, og tregere stoffskiftet. Å spise hver to eller tre timer vil holde stoffskiftet fra bremse i løpet av dagen, og vil også redusere sult i løpet av dagen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-miste-mest-vekt-under-induksjon/ "

相关文章!
 • Hvordan å miste magen vekt raskt Hvordan å miste magen vekt raskt
  - 阅 0

  Kanskje du bare hadde en baby, eller du har prøvd å miste magen vekt i mange år. Uansett, det tar viljestyrke og vilje til å gå ned i vekt raskt, spesielt i mageregionen. Her er hvordan å miste magen vekt raskt: Du trenger viljestyrke besluttsomhet s

 • Hvordan å miste Dramatisk vekt på en uke Hvordan å miste Dramatisk vekt på en uke
  - 阅 0

  Det er mulig å miste mye vekt i en uke, men hvis du gjør dette, vekten du mister er vanligvis vann vekt, noe som betyr at du vil få det tilbake når kosten tilbake til det normale. Å miste ett pund i uken, må du kutte 3500 kalorier fra kostholdet ditt

 • Hvordan å miste vann vekt før et bryllup
  - 阅 2

  Det er hver brudens mareritt. Den dag i bryllupet, er du zipping opp kjolen din, og du finner glidelåsen vil ikke gjøre det hele veien opp. Du har gått opp i vekt, og du hadde ingen anelse om. Denne mareritt scenario kan unngås hvis du har tenkt nøye