Amopage

Hvordan å miste 10 pounds med Master Cleanse

- Views 10
Advertisement

Hvordan å miste 10 pounds med Master Cleanse


Mange ønsker å lære hvordan å miste 10 pounds med Master Cleanse når de begynner å forske på diett. The lemonade blanding som er et fast innslag av master rens kosthold har vært snakket om i populærkulturen i år, men hvis dette er første gang du har vurdert å gjøre en rens, kan du bli litt skremt av tanken på å ikke spise for 10 dager. Mange mennesker føler denne måten, men master rens faktisk tilbyr deg mye energi, og du vil ikke bli sulten underveis.

Du trenger

40 sitroner

kajennepepper

1 gallon organiske lønnesirup (klasse B)

Avføringsmiddel urtete

Organisk havsalt (ikke iodized)

mynte te

Forberedelse

Spis lette måltider for to dager før Master Cleanse. Dette vil gjøre kroppen å tilpasse seg færre kalorier og hjelpe kvitte kroppen for overflødig giftstoffer før du starter rens. Å spise lette måltider betyr ingen kjøtt, ingen sukker, mye grønnsaker og myke matvarer som gelatin, suppe og pudding.

Kjøpe rekvisita til 10-dagers rens. Det er ikke noe verre enn å få halvveis gjennom Master Cleanse, og trenger flere sitroner. Du vil ende opp på matbutikk med en handlevogn full av chips.

Gjøre huset trygt. Gjør ditt beste for å bli kvitt din hjemme av de matvarer som du vet vil bli roper navnet ditt når du er på rens.

Forbered lemonade blandingen.

10 dl vann
2 ss av organisk karakter B lønnesirup
2 ss friskpresset sitronsaft
1/10 ts cayenne pepper pulver

Siden du er fersk klemme sitroner for rens vil det spare deg for tid hvis du gjør en større mengde på en gang. Du kan lage en dager verdt av brus på en gang, men ikke legg den cayenne pepper før du er klar til å drikke rens blanding.

For å forberede 60 oz. lemonade bruke denne oppskriften:

60 dl vann
12 spiseskjeer organisk karakter B lønnesirup
12 ss friskpresset sitronsaft
1/2 ts kajennepepper pulver

den Cleanse

Drikk din havsalt drink eller avføringsmiddel urtete første hver morgen. Du bør eksperimentere med hver av disse for å se hvilke du foretrekker. Avføringsmiddel urtete er tregere bevegelse enn havsalt flush.

Hvis du gjør det sjøsalt flush:

1 ts non-iodized havsalt
32 ounces varm vann

Hvis du gjør det urte lakserende te:

En te-pakke - la stå i 15 minutter i varmt vann
8 ounces varm vann

Plan om å bo hjemme i minst 90 minutter etter å ha drukket blandingen (spesielt med havsalt flush). Legg ned og vente ca 30 minutter. Deretter prøver du å ha avføring. Ikke bli overrasket over hva som kommer etterpå. Husk at disse drikkene er laget for å hjelpe rense systemet.

Drikk 10 unser master rens lemonade blandingen. Hold en sports flaske din lemonade med deg til enhver tid. Hold det kjølig og nippe på det hele dagen. Drikker dine første 10 unser før du forlater huset vil bidra til å holde deg på sporet for å miste 10 pounds med master rens.

Drikk en kopp myntete. I løpet av dagen kan du supplere din master rens lemonade blanding med rent vann og myntete. Dette gir deg en litt annen smak i munnen, og mint te vil hjelpe avverge sult cravings.

Ta faste medisiner. Alltid snakke med legen din før du starter master rens, men nesten alle medisiner kan fortsatt tas mens på master rens kosthold. Du må kanskje justere dem til senere på morgenen etter at du har fullført avførende urtete eller havsalt flush. Diskuter med legen din når det beste tidspunktet å ta medisiner vil bli.

Drikk seks 10-unse porsjoner av master rens lemonade blandingen hver dag. Som du går gjennom prosessen du kanskje ikke føler deg så sulten som du en gang gjorde, og du kanskje ikke ønsker å drikke alle 60 unser, men sørg for å drikke det. Det er den eneste måten å holde kroppen sunn mens du går gjennom rens.

Drikk avførende urtete før du går til sengs. Fordi avførende urtete virker tregere enn havsalt flush, mange mennesker velger å gjøre te på kveldene før sengetid. Det vil hjelpe deg å slappe av og få sove raskere. Da kombinert med havsalt flush i morgen, vil du ha en god morgen rens.

Fortsett i 10 dager. Noen mennesker gjør for rens i opptil en måned, men det er ikke anbefalt hvis du ikke er helt erfaren med renselsesprosess og blir overvåket av en lege. Hvis du virkelig elsker det for rens gjør for deg, bør du vurdere å gjøre det en gang hvert par måneder. Du vil få de samme fordelene som en som gjorde master rens for 30 dager, men det er mye lettere å gjøre i 10 dager.

Spis lett i to dager etter rens. Start med noen supper eller myk mat på den første dagen. På den andre dagen, legger salater. Ved den tredje dagen etter rens bør du være klar til å begynne å spise den vanlige kosten igjen.

Hint

Du kan drikke så mye vanlig vann og mynte-te som du ønsker når du er på rens.

Ikke bruk frosne eller konsentrere sitroner. Bare naturlige sitroner vil gi kroppen de vitaminer og mineraler den trenger for å arbeide gjennom master rens.

Du må bruke en klasse B lønnesirup. Andre sirup ha for mye sukker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-miste-10-pounds-med-master-cleanse/ "

相关文章!
 • Hvordan å miste 12 pounds med colonic vanning
  - 阅 0

  Colonic irrigations, en form for alternativ medisin, blir ofte brukt av folk som opplever problemer med sine fordøyelsessystem. Ofte, folk som får denne kolon-rensing prosedyre oppleve gjenværende effekten av hurtig vekttap. I løpet av noen få uker,

 • Hvordan å miste 20 pounds med Push Ups & Sit Ups Hvordan å miste 20 pounds med Push Ups & Sit Ups
  - 阅 0

  Du har gjort beslutningen om å forplikte seg til å miste vekt, men utstyret på ditt lokale treningsstudio er gulvet ligner et hav av tortur enheter. I stedet for å prøve å dechiffrere komplisert vekt og kondisjonsapparater, brenne kalorier med en enk

 • Hvordan å miste 10 pounds med kylling Diet Hvordan å miste 10 pounds med kylling Diet
  - 阅 0

  Kyllingsuppe diett, også kjent som kylling diett, innebærer en meget streng plan utformet for å hjelpe deg å miste vekt raskt. Denne dietten bør ikke bli fulgt i mer enn syv dager om gangen, siden det er ekstremt lavt i kalorier. Men hvis praktisert