Amopage

Hvordan å minimere risiko i et Joint Venture

- Views 1
Advertisement

Hvordan å minimere risiko i et Joint Venture


Joint ventures kan vise seg å være lønnsomme partnerskap, men minimere personlig risiko er viktig for partnere som er involvert i venture. Den beste tiden å vurdere risiko eller bestemme hvordan et forretningssamarbeid og venture vil ende er ved unnfangelsen av venture. Riktige forholdsregler er gjort ved oppstart av partnerskapet, slik at alle partnerne har samme forståelse om deres personlige interesser og risiko involvert i joint venture.

Planleggings er nøkkelen

Hold et spesielt møte for partnere av venture. Før du starter et joint venture, er et spesielt møte holdt for å møte vilkårene i partnerskap og risikoen involvert i venture. Alle partnere må løse personlig ansvar og økonomisk ansvar involvert i venture. De verste fall scenarier er vurdert på møtet, så vel som metode for å håndtere den ultimate bortfallet av venture, bør det skje.

Komme fram til en enighet blant alle partnere. Som partnere møtes de vil begynne å definere grenser og sette mål og målsettinger for å lykkes. Partnerne har å komme frem til vilkår de kan være enig med. Hvis partnerne er ikke helt enige de må kompromisse inntil en avtale er oppfylt. Hvis det ikke er enighet blant partnerne på dette stadiet, vil problemet bare eskalere, trolig resulterer i fremtidige avvik.

Utarbeide en partnerskapsavtale. En partnerskapsavtale er en juridisk bindende kontrakt som definerer vilkårene i et partnerskap og gir klare og endelige retningslinjer og detaljer om hvordan partnerskap er etablert, styrt, og har også regelverket rundt oppløsningen eller oppsigelse av partnerskapet.

Innlemme eller starte en LLC. En annen god måte å redusere og eliminere risikoen involvert i et joint venture er å opprette en egen bedriftsenhet som skal bære ansvaret. Selskaper og aksjeselskaper selskaper er juridiske enheter som partnere kan skape, å pådra seg skatt og juridisk ansvar for venture, snarere enn forårsaker partnere som personlig pådra bekostning av en mislykket venture.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-minimere-risiko-i-et-joint-venture/ "

相关文章!
 • Hvordan registrere virksomheten din som et Joint Venture Hvordan registrere virksomheten din som et Joint Venture
  - 阅 0

  Joint ventures ta masse papirarbeid, men du vanligvis ikke trenger å offisielt registrere dem med noen. Et joint venture er et samarbeid mellom to bedrifter. For eksempel, Business En er enig i at Forretnings B vil være sin eneste distributør for nes

 • Hvordan Konstruer et organisasjonskart i et Joint Venture Hvordan Konstruer et organisasjonskart i et Joint Venture
  - 阅 0

  Et organisasjonskart er et diagram som beskriver og forbinder de ulike ansatte eller parter i en organisasjon. Dette gjøres vanligvis med lavere nivå ansatte som utgjør bunndelene, med flere ledende medlemmer blir plassert høyere. Dette indikerer kom

 • Hvordan skrive en Joint Venture forslag Hvordan skrive en Joint Venture forslag
  - 阅 0

  Denne artikkelen vil gi deg trinnvise instruksjoner om hvordan du skriver en fellesforetak forslaget. Du trenger Datamaskin med internett en nettside Bruksanvisning Introduser deg selv i en personlig e-post. Introduser deg selv ved fornavn og inklude