Amopage

Hvordan å mate hermetisert laks til hunder

- Views 0
Advertisement

Hvordan å mate hermetisert laks til hunder


Laks er en fisk rikt på næringsstoffer som kalsium, proteiner og vitamin E. Det finnes mange varianter av laks. Noen av variantene inkluderer Coho, kong Pink, Silver laks og Ikura. Disse raser av laks produsere de høyeste nivåene av næringsstoffer og de beste smakene. Laks gir næring for hunder at de ikke kan komme bare fra tørrfôr. Legge laks til hundens kosthold er enkelt, og fordelene er store.

Du trenger

Hermetisert laks beregnet på hunder

Digital skala

Kalkulator

Hundemat

Papir

Penn eller blyant

Bruksanvisning

 • 1

Vei hunden din til å bestemme sin nøyaktige størrelse. Hvis du besøker veterinæren regelmessig bør du ha en nøyaktig vekt registrert et sted. Hvis ikke, så veier hunden på en skala. Sørge for at hunden holder seg fortsatt i omtrent 30 sekunder for å få en nøyaktig avlesning. En digital skala produserer målinger som er mer nøyaktige. Du må kanskje holde hunden i armene mens du står på skalaen, så veier deg uten hund og trekke vekten din fra den kombinerte vekten av deg og hunden.

2

Skriv ned vekten av hunden din. Hvis hunden din er fortsatt en valp, må du re-veie det å holde tritt med veksten. Mengden av laks man gi hunden vil endres med vektforandringer hos hund.

3

Kjøpe noen hermetisert laks fra et kjæledyr forsyning butikken. Finn ut om du ønsker å bruke laks som en fôring supplement, eller hvis du ønsker å mate bare laks til hunden din. Canidae merke hermetisert laks beregnet på hunder krever et forhold på 75 prosent tørr mat til 25 prosent hermetisert laks.

4

Gi hunden 5,5 unser hermetisert laks hver dag per 10 pounds av hundens vekt hvis fôring bare laks. Hvis fôring sammen med tørr mat, mate hunden ca 1,5 unser laks hver dag for hver 10 pounds av vekt.

5

Bland laksen inn med tørr mat å introdusere laks til hunden. Du kan plassere laksen på toppen av tørr mat, eller bland det i.

Hint

Se etikettene av hermetisert laks nøye. Noen såkalte lakse blander inneholder mer enn 50 prosent kylling eller andre ingredienser. Prøv å finne laks som er så nær 100 prosent laks som mulig.

Hunder kan spise rå laks. Hunder kan ikke ønsker å spise rå laks i begynnelsen. Hvis hunden din tåler rå laks, prøve hakking laksen i små biter og blande inn med våt hundemat. Over tid kan du lage bitene større, og til slutt hunden bør spise laks av seg selv.

Ikke gi laks til hunden din uten først å diskutere det med en veterinær. Laks kan ikke være egnet for alle hunder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-mate-hermetisert-laks-til-hunder/ "

相关文章!
 • Hvordan å mate Rå bein til hunder for tann helse Hvordan å mate Rå bein til hunder for tann helse
  - 阅 2

  Dr. Ian Billinghurst anbefaler fôring rå bein å hunder for å forhindre tannstein, tannråte, tannkjøtt infeksjoner og munn infeksjoner. Bones inneholder mange viktige næringsstoffer og proteiner for hunden helse. Ifølge Shane Somerville av alle de bes

 • Hvordan å mate Raw innmat til hunder Hvordan å mate Raw innmat til hunder
  - 阅 0

  For mennesker, er rå innmat en ervervet smak for å si det mildt. For hunder, men rå uvasket innmat - magen av hovdyr som kyr eller sauer - er en deilig godbit som får haler logrer. Vi snakker ikke om bleket hvit, bearbeidet innmat lett tilgjengelig i

 • Hvordan å mate Alfalfa Cubes til en hest
  - 阅 0

  Hvordan du mate alfalfa kuber til hesten din avhenger av hvorfor du mater dem. For eldre hester med tannsett saker som ikke lenger er i stand til å konsumere høy, dynket alfalfa kuber er en god erstatning. Hester med hay allergi kan spise alfalfa kub