Amopage

Hvordan å matche veggen maling farge

- Views 0
Advertisement

Hvordan å matche veggen maling farge


Med riktig verktøy og litt insider kunnskap om maling farge, sjansene for å finne en eksakt match for veggen maling bare ble mye høyere. Det første trinnet er å rengjøre veggene for å sikre det du ser er den sanne maling farge. Belysning er også et viktig element når man sammenligner vegg farge til prøver eller ta bilder. Indirekte naturlig belysning gir den mest nøyaktige farger. Hvordan malingen påføres veggen også påvirker dens utseende, så bruker de samme verktøyene som de opprinnelig ble brukt kan hjelpe deg å oppnå det beste resultatet.

Øye for Color

Hvis du føler deg trygg på din evne til å granske farger og bare prøver å gjenskape en vegg farge du liker, kan du farge kamp av øyet. For å gjøre dette effektivt, må du gjøre en rekvisitt ved å kutte to små firkanter side-by-side fra et hvitt papirark. Samle flere maling chip prøver fra lokale butikker i fargetoner nærmest veggfarge. Hold prop mot veggen og slip maling chip bak en av de firkantede utskjæringer. La den andre cutout viser fargen på veggen for sammenligning. Se de ulike fargeprøver på brikken gjennom papir vinduet, sammenligner hver med fargen på veggen til du ikke kan se en forskjell mellom de to rutene.

Color Sample

Hvis mulig, bruk et verktøy kniv til å skrelle av en 2-3 tommers stripe av maling eller klippe en liten to-by-2 tommers stykke gips fra et lite synlig sted på veggen. Ta denne prøven til din nærmeste maling eller hjemme forbedring butikken, hvor fargeeksperter bruke gadgets som et spektrofotometer for å skanne prøven og beregne den nøyaktige mengden av ulike pigmenter som trengs for å lage en farge kamp. Malingen butikken vil da vanligvis blande tilpasset farge for deg.

Smartphone App

Noen store maling selskaper tilbyr smartphone apps for fargetilpasning og for å lage personlige fargepaletter. Ta et bilde med telefonens kamera og beskjære det å fokusere på de fargene du ønsker å matche. Trykk eller dra fingeren over skjermen for å velge en bestemt farge, enten det er en vegg eller et objekt. En virtuell maling stripe vises nederst på skjermen, som viser best mulig kamper for den fargen. Mens fullføre denne prosessen, er det viktig å holde lys i tankene når du tar bilder. For lite eller for mye lys kan endre fargen på objektet, og du vil ikke få nøyaktige farge kamp forslag. Bestill fargeprøver du kan videre analysere hjemme under forskjellige lysforhold før du tar en endelig beslutning.

Touch-Up Maleri

En utbedring av en eksisterende veggfargen er svært vanskelig og flere faktorer kan påvirke utfallet. Glans av maling gjør en stor forskjell, som høyglansede overflater er nesten umulig å ta opp uten å gjøre det åpenbare. Andre faktorer er falming, maling som er blandet på en annen måte, eller ved hjelp av ulike påføringsmetoder. Fuktighetsinnholdet i lateksmaling spiller en rolle, så vel som når det veker eller blir absorbert inn i substratet eller overflate blir malt. Den sugehastighet påvirker det endelige utseendet på maling. Fortynnet latex-basert maling med vann med 5 til 10 prosent når du utfører en touch-up for å redusere sugehastighet og hjelpe blande den nye malingen inn i den gamle. Ikke legg din pensel eller rull med maling; målet er å fjær ut rørte opp området.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-matche-veggen-maling-farge/ "

相关文章!
 • Hvordan å matche hvit maling på et tak Hvordan å matche hvit maling på et tak
  - 阅 0

  Himlinger er utsatt for ulike typer skader. Vann innsig, sprekker, flekker eller peeling alle kan gjøre hvitt tak ser heller shabby. Hvis du har reparert taket og trenger å ta opp malingen, eller hvis du ønsker å male en del av det for en annen grunn

 • Hvordan å matche gammel maling
  - 阅 0

  Du elsker malingen på stueveggen, og du ønsker å røre det opp - men hvilken farge er det, egentlig? Og hva slags maling? Her er hvordan du finner ut. Du trenger Børster rødsprit rags Utility Kniver Bruksanvisning Bestem hvilken farge du har. Klipp ut

 • Hvordan velge Utvendig maling farger for en Tudor hjem Hvordan velge Utvendig maling farger for en Tudor hjem
  - 阅 0

  Bor du i en Tudor-stil hjemme og trenger hjelp til å male utvendig? Følg noen enkle trinn om hvordan du velger utvendig maling farger og ideen vil ikke virke så skremmende. Tudorstil kom til sin rett på slutten av 15-tallet og varte godt til begynnel