Amopage

Hvordan å male over gamle paneling

- Views 0
Advertisement

Hvordan å male over gamle paneling


Gammel panel er ofte kjedelig, snusket og gjør et rom ser skitten. Det kan være farget eller vanskelig å rengjøre og områder av blank finish kan brukes av fra møbler rubbing mot panel. Male over gamle paneling kan endre utseendet på et rom uten tid og utgifter til å fjerne panel og erstatte den med Sheetrock, ny panel eller annet veggbelegg.

Du trenger

Skrujern

dropcloths

Varmt såpevann

rags

220-sandpapir eller trinatriumfosfat renere

Malerens tape

Høy kvalitet primer

Maling

Paint røre pinne

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

Malings rulle

Tykk-napped valsedekselet

Paint brett

Bruksanvisning

Fjern alt fra panel og flytte møbler bort fra veggene. Fjern uttak deksler og bytte plater med en skrutrekker.

Plasser dropcloths rundt omkretsen av rommet for å beskytte gulvene.

Skrubb gammel panel med varmt såpevann og en klut.

Fjern skinnende overflate ved sliping av hele overflaten av panel med sandpapir eller tørk veggene med trinatriumfosfat rengjøringsmiddel. Hvis du bruker trinatriumfosfat, sikre at det er tilstrekkelig ventilasjon.

Påfør en stripe av malerens tape til alle tilstøtende flater som molding, trim, VVS, stikkontakter og brytere og kanten av taket der den møter panel.

Rør primer med en maling røre pinne. Skrape bunnen og sidene av boksen for å blande inn alle bosatte faste stoffer.

Lag en 3- til 5-tommers grensen av primer rundt alle kanter langs malerens tape med en 3-tommers pensel.

Fyll en maling brett med primer og presse en tykk-flosset valsedekselet på maling roller.

Rull valsedekselet inn i primer og trykk av overflødig på ridged siden av maling skuffen. Gjenta til valsedekselet er jevnt mettet med primer.

Start fra lengst hjørne av rommet og male en "W" i en 4-by-4-fots delen. Bruk valsen å blande primer fra formen jevnt på den delen av panel. Trykk primeren inn i sporene i panel med valsen. Gjenta for den nedre seksjonen, og gjenta prosessen rundt omkretsen av rommet. La primeren tørke i henhold til etiketten retninger.

Gjenta trinn 6 til 10 med maling i stedet for primer.

Ta av malerens tape fra kantene og fjerne dropcloths. Erstatt uttak dekker og lysbrytere. Bytt ut møbler og veggtepper.

Hint

Velg en primer og maling som er samme merke. Produsenter lage sine produkter til å fungere best med hverandre, slik at du vil oppnå de beste resultatene ved å bruke kompatible produkter av samme merke.

Sterke renhold løsninger, grunning og maling krever tilstrekkelig ventilasjon for å beskytte din helse. Åpne vinduer og kjøre en fan i et vindu for å fjerne maling røyk.

Kast eller lagre overflødig rengjøringsmiddel, grunning og maling i henhold til produsentens instruksjoner trykt på etiketten av beholderne.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-male-over-gamle-paneling/ "

相关文章!
 • Hvordan å male over gamle Plaster Hvordan å male over gamle Plaster
  - 阅 2

  Det er ikke altfor vanskelig å sprute ny maling på gamle gips. Imidlertid vil en ny maling jobb ikke skjule gips problemer. Når male over gamle gips, er prep arbeid like viktig som maling dekning. Når du maler gamle gips, må du lappe eksisterende ure

 • Hvordan å male over gamle Glassfiber Hvordan å male over gamle Glassfiber
  - 阅 0

  Et friskt lag med maling kan bringe en gammel plastbåt eller drivhus tilbake til livet. Glassfiber er lett og ofte brukt for bygging av slike elementer som badestamper, båter og drivhus. Når malingen på disse elementene forsvinner eller slites, falle

 • Hvordan male over Wall Panels Hvordan male over Wall Panels
  - 阅 0

  Paneling var en populær innredning alternativ i mange hjem et par tiår siden. I dag er mange boliger fortsatt bærer preg av panel år, og det samme panel er ikke nødvendigvis ser ganske så bra lenger. Huseiere har et par alternativer når du bestemmer