Amopage

Hvordan å lukke et forslag til bokstaver og ting og tang

- Views 1
Advertisement

Hvordan å lukke et forslag til bokstaver og ting og tang


For å skrive en overbevisende forslag, må du avslutte brevet på en sterk notat. Du vil forlate leseren med et positivt inntrykk av deg og din forslaget. Videre vil du oppfordre leseren til å handle på forslaget, enten ved å tildele deg budet eller kontakte deg for mer informasjon. Derfor bør avslutningen av forslaget være like sterk som innføring, og ordgyteri du bruker kan tvinge leseren til å svare.

Bruksanvisning

Kort oppsummere de viktigste punktene i forslaget. Hold dette innholdet til en setning eller to. Nevn problemet som du identifiserte i forslaget samt din løsning. Inkludere noen overbevisende fakta og tall i disse setningene. For eksempel, hvis du kan spare kunden $ 25000 i året med forslaget, minne ham på det.

Identifisere fordelene med forslaget i to-tre setninger. Tilby konkrete fordeler hvis mulig. Drøft hvordan forslaget vil spare penger, øke fortjenesten, øke salget eller øke synligheten. Ikke gjør leseren grave for å finne ut hvorfor han bør velge forslaget-gjøre fordelene klart slik at du er det opplagte valget.

Ta med en oppfordring til handling. Utfordre leseren til å kontakte deg for å gå forbi forslaget scenen. Fortell ham når du er tilgjengelig for å diskutere forslaget-gi en bestemt dato. Hvis du sender inn forslaget på vegne av en organisasjon, invitere leseren til å besøke kontorer for å lære mer om selskapet.

Etablere løpende kommunikasjon i din konklusjon. Gi din kontaktinformasjon, spesielt et telefonnummer og e-postadresse, hvor leseren kan nå deg. Fortell leseren din at du vil kontakte ham innen en bestemt dato for å diskutere status for forslaget. Kontroller at dato justerer forslaget fristen dato; ikke kontakt leseren for tidlig, da han fortsatt å samle inn forslag.

Hint

Overbevisende språk er nøkkelen i et forslag, spesielt din konklusjon, som vil etterlate et varig inntrykk på leseren. Språket skal fremkalle tillit og imponere leseren din. For eksempel kan du si at du vet at du er den beste klienten for jobb- "vet" er mer overbevisende enn "tror", for eksempel. Bruk søkeord som "trygg", "lønnsomme", "superior" og "effektiv" for å beskrive din løsning eller forslag idé.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-lukke-et-forslag-til-bokstaver-og-ting-og-tang/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive en vinnende Forslag til Salgskonsulent jobb
  - 阅 0

  Skrive en vinnende forslag til en salgskonsulent jobb bør komme naturlig til deg. Tross alt, du søker på en stilling som krever salg evne, og dette er din sjanse til å vise hva du kan gjøre. Personen som mottar brevet ønsker å bli solgt og vil vente

 • Hvordan lage en profesjonell Forslag til et styre Hvordan lage en profesjonell Forslag til et styre
  - 阅 0

  Starte et forslag til styret er en nervepirrende opplevelse for selv den dyktigste forretningsmann. Men med nok forberedelse og praksis, komplekse problemstillinger eller dårlige nyheter kan presenteres på en sympatisk og engasjerende måte. Med noen

 • Hvordan skrive et bud Forslag til et kjøretøy
  - 阅 0

  Kjøpe en bil kan være en stressende tid for mange, spesielt de som ikke er forberedt for prosessen. Bil selgere og salgssjefer er fagfolk, og selv om mange i bransjen bruker som trening for å bidra til å finne en best mulig bil for dine behov til en