Amopage

Hvordan å løse Sudoku Puzzles raskt

- Views 4
Advertisement

Hvordan å løse Sudoku Puzzles raskt


Sudoku puslespill er en populær måte å fordrive tiden. Selv om disse oppgavene ikke krever noen matematikk for å løse, de involverer lange perioder analysere tallene som tilbys på nettet. Mens noen Sudoku oppgaver vil være mye raskere å løse enn andre, kan du bruke flere teknikker for å hjelpe deg å kutte ned på tiden det tar å løse hver oppgave. Du vil være i stand til å få resultater raskt hvis du følger en strukturert mønster ved analyse av Sudoku-oppgaver.

Du trenger

Blyant

Viskelær

Bruksanvisning

Fyll ut alle rader, kolonner eller bokser som har bare en tom firkant i dem. Siden hvert område må ha alle tall fra en til ni vises i den bare én gang, kan du enkelt utlede hvilket nummer mangler hvis alle andre tall er tilgjengelige. Dette er den raskeste måten å fylle tomrommene.

Identifiser nummeret som vises oftest i puslespillet. Skanne hver rad, kolonne og boks for nummeret. I rader, kolonner eller bokser som ikke har nummeret, identifisere alle mulige steder hvor det kunne gå, og merk disse lett med blyant. I mange tilfeller vil det bare være ett sted hvor antallet kan gå. I disse tilfellene, plasserer nummeret der i mørkere blyant. Hvis tallet vises flere ganger, kan du være i stand til å fylle det ut for hver rad, kolonne og boks i ett pass. Det vil raskt gi nye muligheter for å løse andre områder av puslespillet.

Finn eventuelt rader, bokser eller kolonner som nå har bare én eller to tall mangler. I slike tilfeller, se om du kan trekke det nøyaktige antallet som hører til i de feltene. Hvis du ikke kan, merk de to mulige tallene for disse rutene i lys blyant. Fortsett å jobbe med små deler av puslespillet hvor bare noen få tall mangler. Arbeide med områder som er nesten fylt vil gi raskere løsninger enn å jobbe på tomme områder i puslespillet der du har mange muligheter for hver plass.

Velg et annet nummer som vises ofte gjennom hele puslespillet, og gjentar trinn 2. Når du kommer over boksene der du har notert bare to mulige tall som løsninger, betaler nær oppmerksomhet til deres posisjon. For eksempel, hvis man bare har to tomme steder innenfor en boks som må være enten en eller to, vil disse bli lett merkes med disse tallene. Hvis disse boksene tilfeldigvis også vises i samme kolonne, kan ingen andre plassen i denne kolonnen være en eller to. Selv om du ikke vet den nøyaktige plasseringen av disse tallene, har du snevret det ned nok til å ekskludere dem fra andre steder i raden.

Merk alle mulige tall for en plass når du står fast og kan ikke fylle ut noen flere steder. Fortsett å jobbe på tvers av puslespillet, og bemerker alle mulige tall. Når du kommer over en plass som du er i stand til å løse, umiddelbart skanne rad, kolonne og boks for dette nummeret for å se om denne nye løsningen gir andre løsninger. Ikke fortsette å arbeide boks av boksen, og bemerker mulige tall, uten å utføre denne skanningen, som det vil kaste bort mye tid.

Fortsett gjennom trinnene ovenfor til du løse gåten. Husk å gå tilbake og ofte skanner puslespillet som i trinn 1 for å holde fra å bruke unødvendig tid på en problemfri sted når en løsning venter på deg i et annet område i puslespillet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-lose-sudoku-puzzles-raskt/ "

相关文章!
 • Hvordan løse Sudoku Fast Hvordan løse Sudoku Fast
  - 阅 1

  Sudoku er et hjernetrimspill som kan være enkle eller utfordrende, avhengig av Sudoku vanskelighetsgrad. Løse puslespillet er en fin måte å gi hjernen din en treningsøkt. Problemet som kan oppstå med Sudoku-oppgaver er at de kan ta for lang tid å ful

 • Hvordan løse Sudoku Lett Hvordan løse Sudoku Lett
  - 阅 0

  Løse et sudoku puslespill er ikke så komplisert som det ser ut. Men noen mennesker blir fanget opp løse sudoku oppgaver ved å gjette de manglende tallene, og deretter sjekke for å se om gjetning er riktig. Gjette strategi kan fungere til slutt, men f

 • Hvordan lage øyevipper vokse tilbake raskt Hvordan lage øyevipper vokse tilbake raskt
  - 阅 6

  Lang og frodige øyevippene er ønsket av mange menn og kvinner. En sykdom eller sterke øye makeup produkter er bare et par av de medvirkende faktorene til øyenvippe tap. Mange enkeltpersoner gjør sitt beste for å ta vare på sine øyevipper, så når det