Amopage

Hvordan å lære engelsk for hindi høyttalere

- Views 4
Advertisement

Som kommunikasjon blir raskere med teknologiske fremskritt, er det viktigere at det er et felles språk som folk fra alle nasjoner kan kommunisere. I de senere årene har engelsk blitt det språket du jour, spesielt i områder av India der kunnskap og flytende i engelsk kan bety høyere betalte jobber. Selv om det ikke alltid enkelt, med mye utholdenhet, kan hinditalende lære engelsk med relativ taleferdighet.

Du trenger

English for hindi Speakers av Dr. Pimsleur

Hindi-engelsk ordbok

Bruksanvisning

Bruk boka engelsk for hindi Speakers av Dr. Pimsleur eller en lignende bok som spesialiserer seg på engelsk for hinditalende. The Pimsleur metode har blitt feiret over hele verden for sin evne til å hjelpe morsmål lære engelsk raskt. Denne boken er skreddersydd for folk som morsmål Hindi. Det følger med en CD (CD) for uttale. Gjør alle sine foreslåtte oppgaver for å maksimere opptaket av engelsk. Sett en tidsplan hvis du har problemer med å holde tritt med øvelsene. Hvis du skjære ut tid hver dag eller hver dagene, vil du være mye mer sannsynlig å fullføre øvelsene.

Lær det engelske alfabetet og uttalen av bokstavene. Dette er av største viktighet og kan gjøres via internett; et nettsted er koblet nedenfor i Referanser. Den engelske alfabetet avviker ekstremt fra Hindi alfabetet og er grunnlaget for å danne ord og lyder.

Teste deg selv på det engelske alfabetet. Lag flash-kort eller gjøre online spørrekonkurranser for å sikre at du er i stand til å uttale bokstavene riktig.

Få tak i en hindi-engelsk ordbok. En versjon for nedlasting knyttes nedenfor i Referanser. En papirkopi er praktisk fordi du kan bære den med deg til enhver tid.

Ta en engelsk klasse i ditt område. For å finne en klasse, sjekk med ditt lokale universitet eller videregående skole. Spør om engelsk klasser som passer din timeplan. Ta klassen din på alvor og gjøre lekser for å maksimere læring.

Bli med i en lokal engelsk klubb eller amerikansk eller britisk eksil gruppe å møte for samtaler. Sjekk med et universitet eller aviser for å finne slike organisasjoner.

Gå til din lokale American Corner (se referanser for en liste i India) og delta i aktiviteter som språk klubber og filmkvelder. Sjekk ut magasiner, bøker og CD-er på engelsk så ofte som mulig for å få tankene tenker på engelsk. Lytt til sanger av engelsk, australske og amerikanske band. Slå opp de engelske tekstene til favorittsangene dine på nettet og skrive dem ut. Lytt til dine favoritt engelske sanger mens du leser tekstene.

Vær tålmodig med deg selv. Å lære engelsk er ikke lett, spesielt når elevens morsmål har en så forskjellig alfabetet, for eksempel Hindi gjør. Det kan ta år å mestre et språk fullt. Hold deg til det, og ikke være for hard mot deg selv. Hvis du begynner å mangle motivasjon, tenke på belønningen lære engelsk vil bringe.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-laere-engelsk-for-hindi-hoyttalere/ "

相关文章!
 • Hvordan å lære engelsk til hindi Hvordan å lære engelsk til hindi
  - 阅 0

  Hindi er et språk som snakkes i flere forskjellige land over hele Sør-Asia, og det er en av de offisielle språkene i India. Hvis du ønsker å være en verden alene, eller hvis du bare er interessert i å utvide ditt sinn og oppdage mer om en ny kultur,

 • Hvordan å lære engelsk grammatikk hvis du snakker Hindi
  - 阅 0

  Riktig forståelse av engelsk grammatikk for hindi-høyttaleren er en må ha i mange personlige og profesjonelle miljøer. Mens noen interessante grammatisk forskjell er navigert med liten eller ingen problemer, andre gir steder som kan være konstant sti

 • Hvordan få en undervisning engelsk som andrespråk sertifisering Hvordan få en undervisning engelsk som andrespråk sertifisering
  - 阅 0

  Å kunne undervise i engelsk til folk er en givende opplevelse. Komme TESL sertifisering er også en fin måte å tjene ekstra penger, samt vite at du virkelig å hjelpe samfunnet. Så hvis undervise engelsk til høyttalere på andre språk som interesserer d