Amopage

Hvordan å konsolidere studielån

- Views 0
Advertisement

Hvordan å konsolidere studielån

Konsolidere studielån kan gjøre pedagogisk gjeld enklere å administrere. I stedet for å måtte håndtere betaling for en rekke av studielån, vil du ha en enkelt månedlig betaling som dekker alt. Bare føderale studielån er kvalifisert for konsolidering. Renten er fast for livet av lånet, og basert på et vektet gjennomsnitt av renten på hvert lån blir konsolidert.

Bestem Kvalifikasjon

Du vanligvis kan konsolidere studielån etter at du oppgraderer, forlate skolen eller faller under den halve tiden nivå. Minst ett føderale direkte lån eller Federal Family Education Loan må være i enten den avdragsfrie perioden eller nedbetaling prosessen. Hvis du ønsker å konsolidere et lån som er misligholdt, må du enten lage tilfredsstillende tilbakebetalingsordninger med utlåner eller enige om å betale tilbake det under en av Department of Education betalingsplaner som binder betalinger til inntektsnivå.

Få Søknad og PIN

Søk om et konsolidert student lån på StudentLoans.gov. Du trenger din Federal Student Aid fødselsnummer, eller PIN-kode, i tillegg til din personlige informasjon. Hvis du ikke allerede har en PIN-kode, be om en online på www.pin.ed.gov. Når du er logget inn, kan du fullføre føderale direkte konsolidering lån Søknad og signere gjeldsbrev. Eller du kan skrive ut et papir søknad og sende skjemaene i hvis du velger. Du vil vanligvis sende papirene til hvilken lån servicer du velger. Adresser for hvert kan bli funnet på StudentLoans.gov.

Velg din forhandler

Når du fyller ut søknaden, vil du velge lån du ønsker å konsolidere. I tillegg, hvis du har lån som du ikke ønsker å konsolidere, vil du liste dem separat. De vil ikke bli tatt med i konsolideringen, men beløpene kan da tas i betraktning ved fastsettelsen av maksimal nedbetalingstid. Du vil deretter plukke lånet servicer du ønsker å håndtere konsolidering blant de alternativer som tilbys av Department of Education. Som for offentliggjøring, Department of Education har fire konsolidering servicers: FedLoan Fylling, Navient, Nelnet og Great Lakes Educational Loan Services Inc.

Velg en betalingsmåte

Velg betalingsplan; disse tilbyr vanligvis muligheten til å nedbetale lån i form som strekker seg fra 10 til 30 år. Les vilkårene, og bekrefter den som låner og referanseinformasjon. Når det er gjort, gjennomgå og signere dokumentene. Det er ingen søknad avgifter for en direkte konsolidering lån og ingen forhåndsbetaling straff.

Fullfør Process

Når du er ferdig med søknaden, vil lånet servicer fullføre prosessen. I mellomtiden, fortsetter å gjøre din nåværende lån betalinger til du mottar en bekreftelse på at konsolideringen har trådt i kraft. Såvidt studielån går, hva som har blitt konsolidert kan da ikke bli revet i stykker. Lån er nedbetalt og erstattet av det konsoliderte lån, slik at de ikke lenger eksisterer. Mens private långivere kan være glad for å ta på seg den føderale lån, er sjelden dette er en god ide for deg, så vil du miste de rettigheter og fordeler du har med de enkelte lån før prosessen og med det konsoliderte lån etterpå.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-konsolidere-studielan/ "

相关文章!
 • Hvordan å konsolidere studielån på Sallie Mae
  - 阅 2

  Hvordan å konsolidere studielån på Sallie Mae. Mange studenter bruker år betaler av sine studielån. Sallie Mae er eier eller leder av studielån for millioner av låntakere prøver å fullføre sin utdanning og starte en karriere. Konsolidering kan være i

 • Hvordan å konsolidere studielån på en lav rente
  - 阅 3

  Konsolidere studielån kan senke renten, utvide nedbetalingstiden og forenkle din økonomiske papirene ved å kombinere alle de ulike studielånet regninger. Vanligvis må du konsolidere studielån fra den føderale regjeringen og fra private långivere sepa

 • Hvordan å konsolidere resultatregnskap
  - 阅 0

  Den viktigste grunnen til å konsolidere regnskapene til ulike virksomheter er å følge god regnskapsskikk (GAAP) som krever at bedrifter under samme kontroll skal rapportere resultatene av sin virksomhet sammen som ett selskap. Dette gir investorer, a