Amopage

Hvordan å konsolidere studielån på en lav rente

- Views 3
Advertisement

Konsolidere studielån kan senke renten, utvide nedbetalingstiden og forenkle din økonomiske papirene ved å kombinere alle de ulike studielånet regninger. Vanligvis må du konsolidere studielån fra den føderale regjeringen og fra private långivere separat, noe som betyr at hvis du har lån fra begge, vil du ende opp med to konsolidering lån. Det er lettere å senke renten på private studielån fordi føderale lån beregne konsolidering rente basert på eksisterende priser av lån du konsolidere.

Du trenger

Telefon eller Internett-tilkobling

Alle studielånet informasjon (långivere, dagens rente og betalingsbeløp.)

Federal studielån

Vent til lån du ønsker å konsolidere er ikke lenger i en "in-skolen" status. Statusen endres så snart du faller under halv tid innmelding.

Konsolidere lån ca halvveis gjennom seks måneders gyldighetsperiode hvis du har lån med flytende rente. Den føderale regjeringen senker renten hvis du konsolidere disse i løpet av gyldighetsperioden. Men du må begynne å betale rett etter konsolideringen er behandlet, så du bør vente til mot slutten av gyldighetsperioden, slik at du ikke trenger å begynne å betale mye raskere enn du vanligvis ville ha.

Fyll ut en søknad for en føderal konsolidering lån gjennom Department of Education direkte konsolidering lån nettside. Du trenger din personlige identifikasjon informasjon, inkludert ditt personnummer, navn og telefonnummer til to personlige referanser og grunnleggende lån informasjon for alle føderale lån du ønsker å konsolidere. For å få den informasjonen du trenger på dine lån, se på den siste setningen eller slå opp lån i National Student Loan Data System (se Ressurser). Du vanligvis trenger å vite utlån selskapet navn og adresse, kontonummer og omtrent hvor mye du skylder.

Fortsett å gjøre regelmessige betalinger som planlagt på lån til du mottar bekreftelse på at konsolidering lån har gått gjennom. På dette punktet, vil dine gamle lån alle bli nedbetalt, og du vil motta instruksjoner om hvordan å gjøre betalinger på din nye konsolidering lån.

Private studielån

Få kreditt-rapporten og se det over for eventuelle feil, som du kan tvisten ved å følge instruksjonene på kreditt rapporten.

Betal regningene dine i tide, betale ned noen kredittkort gjeld og gjelder ikke for noen ny kreditt i månedene frem til din student lån konsolidering. Disse handlingene vil forbedre din kreditt, som spiller en stor rolle i å bestemme renten du får på din konsolidering lån. Jo høyere kreditt score, jo lavere rente.

Spør en forelder, annen slektning eller betrodd venn med god kreditt til å undertegne på studielånet konsolidering med deg. Hvis du kan finne noen med utmerket kreditt som er villig til å ta sjansen på å co-signering, kan dette ytterligere senke renten. Imidlertid vil konsolidering lån og alle betalingshistorikk vises på co-signataren kreditt rapporten og co-signataren er ansvarlig for betaling hvis du slutter å betale lånet.

Ring eller besøke hjemmesidene til populære långivere for private studielån, inkludert Sallie Mae, Chase, Wells Fargo, Next eller Student Loan Network, for å finne ut hvilken organisasjon har lavest rente, opprinnelse avgifter og andre lånebetingelser.

Fyll ut en student lån konsolidering programmet. Hvis du har en co-signataren, han trenger for å fullføre en del av programmet også. Generelt vil du trenger å vite navnet på hver utlån selskap hvor du har en privat student lån, kontonumre og balanserer på dine lån. Kontakt din nåværende långivere for å få denne informasjonen.

Hint

Hvis føderale studielån har fastrente, vil du ikke være i stand til å senke renten ved å konsolidere dem. Du kan imidlertid fortsatt konsolidere hvis du ønsker å gjøre bare en månedlig betaling og får muligheten til å velge en lengre nedbetalingstid for å senke betalingsbeløpet.

Alltid lese liten skrift. Hvis du mottar en adresse som tilbyr en ultra lav rente som virker for godt til å være sant er det sannsynligvis.

Kontroller at du har en plan for å takle alle dine gjeld, ikke bare studielån. Du er langt bedre tjent på kort og lang sikt lønner seg høye renter kredittkort så raskt som mulig, i stedet for å betale minimum betalinger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-konsolidere-studielan-pa-en-lav-rente/ "

相关文章!
 • Hvordan å konsolidere studielån på Sallie Mae
  - 阅 2

  Hvordan å konsolidere studielån på Sallie Mae. Mange studenter bruker år betaler av sine studielån. Sallie Mae er eier eller leder av studielån for millioner av låntakere prøver å fullføre sin utdanning og starte en karriere. Konsolidering kan være i

 • Hvordan å konsolidere studielån Hvordan å konsolidere studielån
  - 阅 0

  Konsolidere studielån kan gjøre pedagogisk gjeld enklere å administrere. I stedet for å måtte håndtere betaling for en rekke av studielån, vil du ha en enkelt månedlig betaling som dekker alt. Bare føderale studielån er kvalifisert for konsolidering.

 • Hvordan få en lav rente auto lån med dårlig kreditt Hvordan få en lav rente auto lån med dårlig kreditt
  - 阅 0

  Det er mulig å få en relativt lav rente auto lån med dårlig kreditt. Det er flere ting du bør ta for å sikre at du får mest mulig gunstig finansiering tilgjengelig for din kreditt situasjon. Bruksanvisning Forbedre din kredittverdighet. Hvis du leser