Amopage

Hvordan å konsolidere lån

- Views 17
Advertisement

Hvordan å konsolidere lån


Konsolidere et lån betyr å kombinere alle dine høy rente lån og kredittkort gjeld i en enkelt lav rente lån.
Disse trinnene tillate deg å kombinere all gjeld til ett lån, slik at du kan skaffe noen finansiell fleksibilitet med en lavere månedlig betaling.

Bruksanvisning

 • 1

Slutt å bruke kredittkort mens shopping for en konsolidering lån. Du ønsker å holde kreditt historie "ren" uten mye aktivitet som kan påvirke din kreditt-rapporten.

2

Ta kontakt med kredittkortselskaper og kredittforetak og si at du ønsker å konsolidere høye renter og kredittkort lån. Spør dem om de har en gjeld konsolidering plan. Shoppe rundt, sjekker for lån avgifter til du finner det beste tilbudet.

3

Bestem deg for den finansielle selskapet du ønsker å bruke for konsolidering lån. Starte søknadsprosessen. Plukk ditt høyeste kredittkort og personlige lån for å konsolidere. Den finansielle selskapet vil hjelpe deg å velge hvilke kredittkort og lån for å betale ned.

4

Vær oppmerksom på hvor mye du betaler for konsolidering lån. Dette inkluderer renter, forskudd og periodisk avgift, poeng (sikre lån), avsluttende kostnader og skattemessige konsekvenser. Det er bankene som har svært lite, om ingen kostnader, til å få lån. Det avhenger av kreditt-rapporten.

5

Finn ut den totale kostnaden for lånet. For å beregne, multiplisere den månedlige innbetalingen med antall måneder på lån, og deretter legge avgifter eller poeng. Se om utlåner sitat av kostnaden er den samme som tallene. Hvis ikke, undersøke forskjellen.

6

Les låneavtalen grundig, ord for ord. Sørg for at lånet rente er hva du hadde avtalt under søknadsprosessen. Hvis det ikke er det, stoppe og undersøke. Du kan alltid trekke ut av lånet. Hvis alt ser bra ut, signere lånepapirene.

Hint

TV-reklame eller masseutsendelser fra lån selskaper tilby hjelp til å konsolidere ditt kredittkort ved å kutte utbetalingene i to, komme seg ut av gjeld fort eller senke rentene. Alt dette høres kanskje for godt til å være sant. I de fleste tilfeller er det. Gjør din forskning og feste med anerkjente banker eller finansinstitusjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-konsolidere-lan/ "

相关文章!
 • Hvordan å konsolidere lån med en cosigner
  - 阅 3

  Konsolidering lån er en effektiv måte å spare penger og få fart på prosessen med tilbakebetaling. Men hvis kreditt har blitt negativt påvirket av dårlig betalingshistorikk og ublu kreditt, må du kanskje en medunderskriver for å akseptere fullt ansvar

 • Hvordan å konsolidere studielån på Sallie Mae
  - 阅 2

  Hvordan å konsolidere studielån på Sallie Mae. Mange studenter bruker år betaler av sine studielån. Sallie Mae er eier eller leder av studielån for millioner av låntakere prøver å fullføre sin utdanning og starte en karriere. Konsolidering kan være i

 • Hvordan å konsolidere studielån på en lav rente
  - 阅 3

  Konsolidere studielån kan senke renten, utvide nedbetalingstiden og forenkle din økonomiske papirene ved å kombinere alle de ulike studielånet regninger. Vanligvis må du konsolidere studielån fra den føderale regjeringen og fra private långivere sepa