Amopage

Hvordan å konsolidere lån med en cosigner

- Views 3
Advertisement

Konsolidering lån er en effektiv måte å spare penger og få fart på prosessen med tilbakebetaling. Men hvis kreditt har blitt negativt påvirket av dårlig betalingshistorikk og ublu kreditt, må du kanskje en medunderskriver for å akseptere fullt ansvar for det nye lånet. En medunderskriver lån er ikke alltid et alternativ med alle långivere, så det er viktig å forske på prosessen før påføring.

Du trenger

Låne uttalelser resultatregnskap

Bruksanvisning

Finn en medunderskriver. Å være en medunderskriver er et betydelig ansvar. I hovedsak er en medunderskriver enige om å "gå god" for en forbruker og ta ansvar for et lån dersom det blir betalingsudyktig. Den medunderskriver er like forpliktet til å betale tilbake lånet som den primære låner. Vanligvis cosigners er familiemedlemmer --- foreldre, søsken eller barn.

Finne en utlåner som aksepterer cosigners på lån. Disse typer lån bære en større risiko for utlåner, som behovet for en medunderskriver taler til kredittverdigheten til den primære låner. Avhengig av størrelsen på konsolidering lån, kan en bank eller lokale Credit Union godta et lån; men vanligvis disse institusjonene vil kreve en medunderskriver og noen form for sikkerhet (bil, båt, land).

Tenk nøye på å spørre en nær venn til å medundertegne et lån for deg. Studier av Federal Trade Commission viser at 75 prosent av tiden en medunderskriver til slutt ender opp med å bli belemrer med betalinger. Ved hjelp av en venn som en medunderskriver kan sette press på et vennskap --- spesielt hvis du standard på lånet og din venn ender opp med å betale for din skyld.

Forbered deg på en økonomisk undersøkelse av begge parter. Når utlån offiser ser på en konsolidering lån søknad, undersøker hun gjeld og kredittvurdering av både låntakere --- ikke bare cosigners. Hvis kredittvurdering er ekstremt dårlig, kan du ikke være kvalifisert for en konsolidering lån --- selv om medunderskriver kreditt er fantastisk.

Lag en betalingsplan for deg selv hvis du registrerer et lån med en cosigner. Lag en forpliktelse til å foreta innbetalinger på tid og komme tilbake på veien mot økonomisk helse --- trenger en medunderskriver på et lån kan være en pinlig prospektet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-konsolidere-lan-med-en-cosigner/ "

相关文章!
 • Hvordan få kommersielle lån med dårlig kreditt Hvordan få kommersielle lån med dårlig kreditt
  - 阅 0

  Entreprenørånd skal ikke være begrenset av muligheten til å få oppstart kontanter. Gode ​​ideer kan komme fra folk med mindre enn fantastisk kreditt. Bygge gode kreditt for en bedrift er lik til å bygge bedre personlig kreditt. Følg disse trinnene fo

 • Hvordan få et lån med en dårlig kreditt scorer Hvordan få et lån med en dårlig kreditt scorer
  - 阅 0

  Det er mange kreditt selskaper som gjør lån tilgjengelig for folk med dårlig kreditt score. Selv om du har en konkurs på posten, er det fortsatt mulig å få et lån. Den største bekymringen er imidlertid at typiske "dårlig kreditt lån" har svært h

 • Hvordan få et lån med en kreditt score på 483 Hvordan få et lån med en kreditt score på 483
  - 阅 0

  En lav kreditt scorer kan hindre deg fra å få et hjem lån, auto lån eller personlige lån. Men det finnes måter å kvalifisere for et lån med dårlig kreditt, selv med en 483 kreditt score. De Nøkkelen er å finne lån programmer og långivere som er villi