Amopage

Hvordan å investere i likvide midler

- Views 4
Advertisement

Hvordan å investere i likvide midler


Likviditetsbeholdningen er ansett kontostrukturer eller investeringer som lett kan nås i et øyeblikks varsel. Ikke alle likvide midler er bankkontoer. Faktisk penger ledere vurdere konservative rentebærende investeringer med en tidshorisont på mindre enn tre måneder for å være flytende. Investorer kan ønske å gå inn i likvide midler som en reaksjon på ugunstige markedsforhold, venter på sidelinjen inntil økonomiske data blir mer positive. Selv investorer som aktivt investert i markedet skal ha likvide midler som en del av en diversifisert portefølje.

Bruksanvisning

Bestem hvor mye likviditet du trenger og hva som er årsaken. De fleste husholdningsbudsjettene vurdere tre til 12 måneder med månedlige utgifter den nødvendige mengden av likvide midler. For de som vurderer likvide midler til å vente ut et bear marked, kan eiendelen verdien være høyere.

Tenk tilgangen du trenger om penger. En nødsituasjon fondet bør være væske med lav eller ingen straff for å åpne den. De fond med alle typer tidsbruk eller straff bør begrenses til mindre enn 12 måneder med ikke mer enn 1 prosent straff.

Se på dine investeringsmuligheter for likvide midler: bank pengemarkedsfond, sparekontoer, tre måneders tid sertifikater, lav risiko no-load verdipapirfond eller kortsiktig gjeld som statskasseveksler.

Sett pengene dine i investering som gir deg komfort og hastighet tilfredshet. For eksempel, for noen som virkelig ikke forventer trenger midler, kan en seks måneders tid sertifikatet være verdt høyere rente betalt mot mulig straff som bør behov for pengene faktisk oppstår.

Hint

Bankkontoer er FDIC forsikret. Obligasjoner og konservative fond innebærer risiko selv om de er konservative midler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-investere-i-likvide-midler/ "

相关文章!
 • Hvordan å investere i vekst midler
  - 阅 0

  Vekst fond investerer i selskaper som forventes å oppleve høy vekst i nær fremtid (i stedet for inkrementell vekst over en lengre sikt). Mange forskjellige fond faller inn under denne kategorien. Følg disse trinnene for å velge og investere i en veks

 • Hvordan å investere i sølvmynter og Bullion Hvordan å investere i sølvmynter og Bullion
  - 阅 0

  Så du ønsker å investere i sølv mynter og bullion? Nå (2008) er et godt tidspunkt å investere i sølv mynter og bullion som sølv er for tiden undervurdert i forhold til gull. Som den amerikanske dollaren svekker, mange velger å sette sine likvide eien

 • Hvordan å investere i Oil & Gas Hvordan å investere i Oil & Gas
  - 阅 0

  Råolje og naturgass er to av de primære energikilder. Etter raffinering, gir de drivstoff for biler og lastebiler, og kan også brukes til å produsere elektrisitet. Børshandlede fond - ETF - tillate investorer å investere direkte i prisene på olje og