Amopage

Hvordan å ikke være nervøs når Singing

- Views 0
Advertisement

Hvordan å ikke være nervøs når Singing


Sceneskrekk er en svært reell følelse for underholdere. Faktisk rapporterer noen av de mest kjente skuespillere og artister får nervøs på scenen. Hvis du er en sanger kjemper sceneskrekk, er det noen metoder for å overvinne frykten.

Bruksanvisning

Utøve stemmebåndene. Det samme som resten av kroppen din, stemmebåndene trenger mosjon før en forestilling. Når du holde stemmebåndene innstilt, vil du være mindre nervøs om å treffe feil note. Øve et par timer før showet for å være trygg og avslappet når du utfører for publikum.

Fokuser på det positive. Før forestillingen, ta tankene til et sted du liker, for eksempel en favoritt minne eller en fredelig opplevelse. Glem at du er foran andre og synge fra den komfortable, stress gratis sted i tankene dine. Fokus på din glede av selve sangen, og hvordan du vil at publikum å sette pris på dette stykke musikk som du gjør. Hvis du fokuserer på å gi til publikum, vil du lettere glemme deg selv og din egen nervøsitet.

Pust dypt. Ta dype åndedrag før du går på scenen og tillate deg selv tid til å slappe av. Forbered ytelsen på forhånd slik at du har noen ekstra minutter før du tar scenen for å slappe av.

Snakk for deg selv. Like dumt som det høres ut, ser i speilet og fortell deg selv at du kan lykkes. Si høyt at du er talentfull og folk i publikum vil høre deg synge. Bygge deg opp slik du ønsker en promoter eller manager for å oppmuntre deg. Tro det du sier er sant, og ta det uredd holdning på scenen.

Ha det gøy på scenen. Nyt opplevelsen av å være på scenen ved å koble med publikum. Velg publikummere med vennlige smil som er tydelig nyter din ytelse og holde fokus på disse personene. Syng for dem, flytte rundt og ha det gøy.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-ikke-vaere-nervos-nar-singing/ "

相关文章!
 • Hvordan å ikke være nervøs under en presentasjon Hvordan å ikke være nervøs under en presentasjon
  - 阅 0

  For folk flest, noe som gjør en presentasjon er en ubehagelig oppgave som krever nøye planlegging og veltalenhet. Snakke foran folk, spesielt når disse menneskene er dine kollegaer eller overordnede, kan være skremmende og stressende. Til syvende og

 • Hvordan å ikke være nervøs før et møte Hvordan å ikke være nervøs før et møte
  - 阅 2

  Fuktig palmer, en racing hjerte og en svimmel følelse; disse tegn på nervøsitet er noe folk flest ville ha støtt på et eller annet tidspunkt. Nervøsitet er ikke noe å være redd eller skamme seg over så det kan skje med de mest profesjonelle mennesker

 • Hvordan å ikke være nervøs på en dato Hvordan å ikke være nervøs på en dato
  - 阅 0

  Enten du er vanligvis en sjenert person eller en sosial sommerfugl, kan du ha de første date jitters. Men hvis du lar din angst ta over, du skade sjansene for at du og din date nyter natten og lage en forbindelse. Snarere enn å gi nervøsitet å underg