Amopage

Hvordan å ikke ha Roller Marks Når Maleri Furniture

- Views 0
Advertisement

Hvordan å ikke ha Roller Marks Når Maleri Furniture


Maleri møbler er en metode for å revitalisere mål å skape et nytt, friskt utseende. Etter riktige teknikker for å male møbler med en maling valse vil sette fart på malingen og lage en glatt overflate uten merker. Vær kreativ med maling valg og ha det gøy med maling roller. Du kan alltid male møblene hvis det ikke slår ut riktig første gang.

Du trenger

Liten maling valse

Maling valse skjermen

Bruksanvisning

Velg en 4-tommers-lange maling valse, eller ett designet for å male de små, trange flater finnes på møbler. Unngå å bruke en vegg rullende enhet.

Plasser en maling valse skjermen inne maling bøtte eller på valsen skuffen. Dypp lur - fuzzy del av rullen - inn i maling for å få et lag med maling på den nederste kanten. Unngå å dyppe hele valseenheten inn i malingen. Rull lur over malingen skjermen for å få en enda belegg av maling på lur og fjerne overflødig maling som kan føre til drypp merker. Gjenta dip og skjermen roll prosessen til valsen er jevnt dekket av maling.

Rulle over møblene lett med maling valse. Unngå å trykke ned på hjulet for å hindre malingsmerker og bobler.

Maling midten av et bord eller en stol sete overflate som første skritt for å hindre drypp merkene på siden av møblene fra overflødig maling på rullen. Maling mot den ene kant, og deretter den andre kant for å fullføre overflaten.

Glatt maling på møblene ved å rulle over det uten å legge mer maling til rullen. Dette fjerner også overflødig maling som etterlater merker på møblene.

Hint

Kjøp malingsruller og forsyninger på spesialitet maling eller hjemme forsyne butikkene. Be om hjelp hvis du er usikker på den riktige roller størrelse for prosjektet.

Velg ull eller andre høykvalitets roller dekke over de rimelige syntetiske dekker. Ull dekker hold male jevnt for en glatt overflate. Gni en klebrig lo roller i løpet av nye ull dekker å fjerne noen fuzz opprettet under produksjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-ikke-ha-roller-marks-nar-maleri-furniture/ "

相关文章!
 • Hvordan unngå Roller Marks Når Maleri Hvordan unngå Roller Marks Når Maleri
  - 阅 0

  Du kan bli så glad for å male en vegg dekket med flekker, eller for å erstatte en farge som ikke lenger snakker til deg, at du tror du vil ikke tankene om en relativt liten sak som roller merker. Men hvis du kommer til å investere tid og penger i en

 • Hvordan å ikke være nervøs når Singing Hvordan å ikke være nervøs når Singing
  - 阅 0

  Sceneskrekk er en svært reell følelse for underholdere. Faktisk rapporterer noen av de mest kjente skuespillere og artister får nervøs på scenen. Hvis du er en sanger kjemper sceneskrekk, er det noen metoder for å overvinne frykten. Bruksanvisning Ut

 • Hvordan å ikke føle seg sliten når du svømmer Hvordan å ikke føle seg sliten når du svømmer
  - 阅 0

  Svømming kan fremme forbedringer i styrke, utholdenhet og kardiovaskulær helse - noe som gjør det til et godt valg for enhver mosjonist. For de som er nye til aktiviteten, som varer gjennom en lang svømmetur kan noen ganger være en utfordring. For å