Amopage

Hvordan å holde barna opptatt i løpet av sommerferien

- Views 2
Advertisement

For å holde barna opptatt og ha en hyggelig sommer, trenger du ikke å foreta detaljerte planer. Ta med barnet i daglige oppgaver, og planlegge aktiviteter som vil holde ham underholdt og beriket. Han kan også hjelpe de mindre heldige ved å bli involvert i samfunnet aktiviteter som bidrar til økonomisk vanskeligstilte nabolag. Hold en journal med barnet ditt i løpet av sommeren for å minnes alle dine varme været eventyr.

Hvordan å holde barna opptatt i løpet av sommerferien

gratis aktiviteter

Bli en turist i din egen by med barnet ditt, og utforske lokale turstier, landemerker og verneområder. Tilbring en dag på en lokal festival eller på stranden. Vær på utkikk etter gratis arrangementer eller billig hendelser på lokale barnas museer, botaniske hager og historiske steder. Organisere en bakgård leiren ut for å feire sommeren. Bare slå opp telt i bakgården for en familie camp-out, eller slå opp andre telt for barnet og hennes venner og anstand. Hvis du har teater barn, la dem lage en film. La dem skrive et manus og rekruttere familie og venner til stjerne i produksjonen. Eller starte en avis for ukentlig utgivelse, med nabo intervjuer, historier om sommereventyr og kjedsomhet-buster råd for leserne. Send avisen til familie og venner.

Hvordan å holde barna opptatt i løpet av sommerferien

Sommerferie

Hold barnet opptatt og underholdt med en ukes sommerleir program. Finn en leir som passer ditt barns interesser, introduserer ham for noe nytt eller lar ham utforske en rekke fritidsaktiviteter som ridning, kajakkpadling, bueskyting, teater og fotografering. Du kan melde deg på en jenter-eller gutter-bare leiren eller et sommerprogram som tar imot co-ed bobiler. Hvis barnet ditt er ikke klar til å tilbringe lange perioder borte fra hjemmet, velge fra en rekke lokale dag leirer som tilbyr lignende programmer uten å bruke overnattinger borte fra hjemmet.

Hvordan å holde barna opptatt i løpet av sommerferien

Sports

Registrere barnet ditt i en sommer baseball eller basketball team. Men unngå svært konkurransedyktige programmer som skaper utilbørlig press og kan påvirke selvtilliten. Tilbring en-til-en tid med barnet ditt på tennisbanen eller planlegger en familietur til en minigolfbane. Ta barnet og hennes venner til å spille volleyball på stranden eller gå in-line skøyter sammen rundt en lokal park. Kombiner idrett og veldedighet sammen; organisere et vennlig fotballkamp med barnet og hennes venner og har familie og venner gjør donasjoner for billetter til kampen.

Hvordan å holde barna opptatt i løpet av sommerferien

Aktiviteter for å holde barna ut av problemer

Hjelp barnet ditt tjene litt penger for sin sparegrisen i løpet av sommeren - en mulighet til å hjelpe ham å holde tritt med matematiske ferdigheter og lære ham om budsjettering og sparing. Små barn kan bidra til å fjerne hage ugress eller sette opp en lemonade stand mens eldre barna kan klippe plener, gå hundene eller vaske bilen. Gjør frivillig en fast del av ditt barns rutine for å holde ham ut av problemer, mens han også utvikler empati, sosiale ferdigheter og beslutningstaking ferdigheter. Eller, gjør hjelpe andre en familie affære ved å delta sammen med barnet ditt. Hjelpe til på et dyr ly, levere måltider med en veldedig tjeneste eller registrere deg for en lokal park oppryddingen.

Hvordan å holde barna opptatt i løpet av sommerferien

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-holde-barna-opptatt-i-lopet-av-sommerferien/ "

相关文章!
 • Hvordan å holde førskolebarn Opptatt hjemme Hvordan å holde førskolebarn Opptatt hjemme
  - 阅 0

  Førskolebarn, som vanligvis er full av nysgjerrighet, kan ofte holde seg opptatt. Men når late spille gir vei til "Jeg er lei!" være forberedt på å underholde den lille uten å stole på TV. The American Academy of Pediatrics anbefaler ikke mer en

 • Hvordan å holde barna okkupert i bilen Hvordan å holde barna okkupert i bilen
  - 阅 0

  Ingen foreldre ønsker å bli strandet i en bil med lei barn. Den skriker, slåssing, klynking og gråt ville være nok til å avspore enhver tur. Du kan sikre at turen veien forblir hyggelig, og barna glade, ved å utføre en litt forberedelser før dagen av

 • Hvordan å holde hunder Opptatt Mens Away Hvordan å holde hunder Opptatt Mens Away
  - 阅 0

  Når hjemme alene, hunder noen ganger oppfører seg på upassende måter. De kan dumpe søpla, tygge på skoene dine eller bare gjemme til du kommer tilbake. Du kan ofte avskrekke destruktive atferd ved å hjelpe hunden din arbeide av noen av hans oppdemmet