Amopage

Hvordan å heve en Chihuahua valp

- Views 6
Advertisement

Hvordan å heve en Chihuahua valp


Hvis du liker små kjæledyr eller ikke har mye rom, oppdra en Chihuahua valp gir deg muligheten til å eie en hund. Innføring av en valp inn i hjemmet ditt kan være en av de mest givende og underholdende opplevelser for deg og din familie. Gir for petite canine kan ta mer oppmerksomhet enn det som er nødvendig for andre raser; Men chihuahuaer er generelt lett å ta vare på når du forstår deres behov.

Du trenger

Kasse

Mat

Vann

behandler

Seletøy

Leash

Frakk

Bruksanvisning

Forbered og utpeke et område av huset hvor du skal huse trene valpen. Ved hjelp av en kasse er en effektiv måte å huset trene en hund. Sett opp en kasse stort nok for din Chihuahua å snu seg rundt i, men liten nok til at ikke kan utpeke et hjørne for å lindre selv. Venne valpen til buret ved å mate og vanning det i nærheten av eller i kassen. Gjenta en nøkkel setning som "inn i buret" som du lede den inne, umiddelbart belønne valpen med en godbit. Sett en sele og bånd på valpen, og føre den utendørs for eliminering ved å forlate kassen.

Hold valpen varm fordi chihuahuaer er generelt svært følsomme for kulde og misliker å være utendørs. For innendørs varme, linje valpens kasse med varme myke tepper. I løpet av vinteren og på kjøligere dager, sette en frakk eller genser på valpen før du drar utendørs.

Sørg for valpens helse ved jevnlig å planlegge besøk hos en veterinær. Sørg for at valpen får alle sine nødvendige vaksiner. I tillegg, avhengig av byens forskrifter, kan du bli pålagt å ha valpen kastreres ved adopsjon.

Gi valpen masse tygge leker å leke med så sin oppmerksomhet er rettet bort fra møbler, tepper, sko og alt annet som kan være på hunden-nivå i hele huset.

Etablere lek og mosjon tid hver dag for å hjelpe valpen utvikle et forhold med deg og din familie. Chihuahuaer vanligvis er lojale mot en person, men å utsette dem for hele familien fra begynnelsen hjelper dem å bli mer omgjengelig som de kommer inn i voksenlivet.

Børst pelsen på langhårete valper flere ganger i uken, og klippet tåneglene etter behov.

Hint

Fordi chihuahuaer er høy energi hunder med litt dristige personligheter, kanskje du trenger å være vedvarende når du trener. Hold pasienten, og hardt arbeid vil lønne seg når du ser valpen reagerer på dine kommandoer.

Kasse trening er en svært effektiv treningsmetode når det gjøres riktig. Bruk aldri buret som straff, og ikke la valpen i buret i mer enn fire timer om gangen når du forlater huset.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-heve-en-chihuahua-valp/ "

相关文章!
 • Hvordan trene Chihuahua Valper Hvordan trene Chihuahua Valper
  - 阅 5

  Når folk flest tenker om chihuahuaer, de tenker på de små rammer, men store, dominerende personligheter. Faktisk, de fleste chihuahuaer har en Napoleon kompleks, som mange bitt, knurring og prøver å kontrollere noe i sin bane - uansett hvor stor. Men

 • Hvordan trene en Chihuahua valp til å gjøre triks Hvordan trene en Chihuahua valp til å gjøre triks
  - 阅 1

  På grunn av deres generelt høy intelligens og lekenhet, Chihuahua valper vanligvis plukke opp nye triks ganske raskt. Du vil sannsynligvis finne at undervise Chi valpen nye triks er morsomt for både deg og valpen. I tillegg lærer dine Chi valpen trik

 • Hvordan Disiplin Chihuahua Valper Hvordan Disiplin Chihuahua Valper
  - 阅 0

  Folk ofte mot chihuahuaer fordi de er søte og små. Mange Chihuahua eiere ikke trene sine valper på grunn av sin lille størrelse, men rase ekspert Barbara Scott anbefaler instilling og håndheve regler for å skape veloppdragne kjæledyr. For å lette tre