Amopage

Hvordan å gjøre Wax Maleri

- Views 0
Advertisement

Hvordan å gjøre Wax Maleri


De gamle grekerne og egypterne utviklet encaustic, eller voks maleri, ved hjelp av fargede pigmenter blandet med bivoks. Moderne metoder for voks maleri inkluderer bruk av en innenlandsk jern som pensel. Wax maleri er en givende hobby for folk med et øye for farger.

Du trenger

farget voks

Jern

Tykk, ikke-absorberende kort

Varmekilde, for eksempel en hårføner eller varmepistol

Bust børster og palett kniv (valgfritt)

Bruksanvisning

Legg noen farger av voks på strykejernet på en gang. Dette bør begynne å smelte voksen.

Flytt jern rundt over kortet ditt, eller annet overflatemateriale, for å gjøre en rekke utførelser. Jernet er som din pensel. Bestemte måter du flytter jern kan lage ulike teksturer i voks. Når du finner et design du liker, stopp.

Prøv en annen tilnærming og gjøre hele maleriet ved hjelp av de samme mønstrene med strykejernet. Varier bevegelse av jern og du variere mønster. Sett maleri sammen ved å endre mønstre og farger.

Legge til detaljer i maleriet ved å tegne med en kontrollert varmekilde. Lag fjell eller gress med kanten av jern og tegne detaljer med spissen. Prøv å bruke en loddebolt, kokeplate, hårføner eller varmluftsmalingsfjerner for ulike utførelser. Mange apparater kan fungere så lenge du kan kontrollere varmen.

Bruk varme bust børster eller palett kniv for å legge til flere detaljer i design.

Polere maleri når du er ferdig.

Hint

Bruk palettkniver for rask opprydding av voks og varmekilden når den er avkjølt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-gjore-wax-maleri/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjøre Faux maleri For A Dekormaling Look Hvordan å gjøre Faux maleri For A Dekormaling Look
  - 阅 4

  Faux maleri er en dekormaling teknikk som brukes for å skape en illusjon av tekstur på en vegg. Faux maleri er en kunstform som lett kan lages ved hjelp av enkle verktøy som svamper, kluter og plastposer for å produsere en unik dekormaling utseende.

 • Hvordan å gjøre Marble Maleri med barn
  - 阅 0

  Er du ute etter en annen måte å underholde barna med maling enn med pensler? Prøv klinkekuler! Ikke bekymre deg om å gjøre et rot med maling gjennomvåt kulene rulle over hele rommet. En skoeske er svaret på det dilemma. Her ser du hvordan. Du trenger

 • Hvordan å gjøre gaten Maleri
  - 阅 0

  En italiensk tradisjon siden 16-tallet, er street maleri nyter en gjenfødelse i hele Europa og USA. Festivaler feirer kunsten har funnet sted fra Italia til California. Bruk av fortau som sitt lerret og kritt som sitt medium, "i Madonnari", elle