Amopage

Hvordan å gjøre inventar på en bedrift

- Views 0
Advertisement

Hvordan å gjøre inventar på en bedrift


Gjør inventar er en nødvendig komponent for bedrifter som selger varer. Å holde en nøyaktig telling av beholdningen hjelper din bedrift lykkes på flere måter. For eksempel, nøyaktige tellinger hjelpe kundeservice: Med en nøyaktig varetellingen, kan du trygt fortelle kundene nøyaktig hvor mange av hvert element du har, slik at ingen mangel eller overskudd oppstår i at kundens bestilling. En nøyaktig varetellingen hjelper deg også administrere selskapets penger: Du vil vite nøyaktig hvor mye du trenger å bestille og vil ikke kaste bort penger på ekstra elementer.

Du trenger

inventar regneark

inventar tags

Bruksanvisning

Opprett en opptelling regneark som inneholder en rad for hver bit av inventar du har, og en kolonne der du kan legge en teller for hvert element.

Møte med de ansatte og dele ut en opptelling regneark til hver person. Varelager er spesielt vanskelig med store bedrifter; gjøre oppgaven enklere ved å tilordne bestemte roller og oppgaver og definere hver ansattes plikter og ansvar.

Fordel inventar tags. Inventar tags simpelthen at en vare er allerede regnet. Be dine ansatte til å plassere en opptelling kode på hvert element de teller og ikke til å telle elementer som er merket.

Tell inventar og plassere hash merkene ved siden av hvert element på regneark for å holde oversikt over dine teller. Bruk regnearket til å veilede din varetelling. Hvis du selger penner og blyanter, for eksempel telle hvor mange bokser av penner du har og vise at tallet ved siden av raden "penner"; gjøre det samme for blyanter og andre element på listen.

Samle lager regneark etter at opptellingen er ferdig. Kompilere en opptelling regneark som inneholder resultatene fra de enkelte ark.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-gjore-inventar-pa-en-bedrift/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjøre en Schedule A Form 1120
  - 阅 0

  Form 1120 er et skattemessig dokument som en bedrifts representant må fylle ut på vegne av selskapet. Det ligner på en Schedule C, som små bedrifter bruker, bare det er spesielt utviklet for selskaper og foretak. Planlegg en av Form 1120 inneholder i

 • Hvordan å gjøre rede for ytelsespensjon og andre fremtidige helseplaner
  - 阅 1

  Regnskapsføring av ytelsesbaserte og pensjonsordninger er en av de mest utfordrende, men kritiske områder av regnskap. En Selskapets pensjonsforpliktelser og fremtidige finansieringsbehov er svært følsomme for forutsetninger, hvorav mange er subjekti

 • Hvordan å gjøre Kommersielle lån
  - 阅 0

  Å bli en kommersiell lån opphavsmann er en tøff, men oppnåelige, prosess. Lån offiserer som håndterer store kommersielle kontoer er business kunnskapsrike, kunnskapsrike og har gode folk ferdigheter. Å gjøre, eller gjøre, kommersielle lån, må du være