Amopage

Hvordan å gjøre grunn Tango Step

- Views 0
Advertisement

Hvordan å gjøre grunn Tango Step


Den grunnleggende tango trinnet består av to separate sekvenser, inkludert gange og tango nær. Du må lære rekkefølgen av trinnene, samt kadens hvor trinnene er utført. Begynn med å mestre grunnleggende trinn ved å praktisere de to sekvenser alene og deretter gå videre til å praktisere de beveger seg med en partner.

partner Posisjonering

Begge parter begynner ved vender mot hverandre. Partner en, eller den ledende partner, tradisjonelt utført av en mann, wraps hans høyre hånd rundt hans partner midje og plasserer den forsiktig mot midten av ryggen, rett under skulderbladene. Partner to wraps hennes venstre arm rundt midjen hennes partner og plasserer hånden på midten av ryggen. Partner høyner sin venstre hånd, mens partneren to hever sin høyre hånd til å møte henne partneren. Begge parter bør holde overkropp oppreist og holde brystet og hodet høyt.

Gangen

Den grunnleggende tango trinn begynner med den turen sekvens, som består av to langsomme trinn. Begge parter begynner omfavnet og med føttene i en lukket, eller firkantet, posisjon. Deretter partner en, lederen, skritt fremover, først med sin venstre, deretter med sin høyre. Partner to trinn for å flytte sammen med partneren en, stepping tilbake først med sin høyre fot, deretter med venstre. Når stepping, begge parter holde knærne litt bøyd, slik at hodet og skuldrene være jevn gjennom hele flyttingen.

The Tango Lukk

Etter de to langsomme skritt, partnere utføre tango nær, som består av to raske skritt og en langsom trinn. Partner ett, lederen, sakte skritt frem en siste gang med sin venstre fot mens partneren to samtidig sakte skritt bakover med sin høyre fot. Fra denne posisjonen, skyver partner en av venstrefoten etter en rask steg til høyre med sin høyre fot. Partner to trykk av hennes høyre fot for en rask steg til venstre med sin venstre fot. Partner en deretter sakte drar venstrefoten til siden av sin høyre fot og partner to sakte drar henne høyre fot til siden av hennes venstre fot, slik at begge parter avslutte trinnet i en lukket, eller firkantet, posisjon. Etter at tango nær er ferdig, partnerne flytte rett inn turen for å utføre neste tango trinn.

trinn Cadence

De fem trinn som utgjør tur og tango utgangen av den grunnleggende tango trinnet er gjort på en bestemt tråkkfrekvens. Pacing av de fem trinnene bør være som følger: sakte, sakte, rask, rask, treg. De to første trinnene som utgjør turen er ferdig sakte. De tre trinnene som utgjør tango nært funksjonen to raske skritt og en langsom trinn. Den langsomme skritt tar opp to tilfeller av et mål, mens de raske skritt tar opp en teller. Som et resultat av dette gjør hele grunnleggende trinn inntil et totalt åtte tellinger, eller slag. Mens læring, er det greit å gjenta sakte, sakte, rask, rask, langsom tråkkfrekvens mens du utfører trinnene for å hjelpe til med timing.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-gjore-grunn-tango-step/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjøre Stone Gartner Steps Hvordan å gjøre Stone Gartner Steps
  - 阅 0

  Steintrapper kan ha vært de første som er gjort, starter når noen tidlig mann legger ned steiner for å hjelpe ham klatre en bakke. Steintrapper i dag er mer formell. De to grunnleggende stiler er store naturlige steiner eller kutte steiner passer sam

 • Hvordan å gjøre en manikyr Step-by-Step Hvordan å gjøre en manikyr Step-by-Step
  - 阅 5

  Å ha en manikyr på en spiker salong er en fin måte å bli bortskjemt. Men det kan bli dyrt hvis du går til salongen regelmessig. Hvis du ønsker å spare penger, kan du få et profesjonelt utseende manikyr ved å gjøre det selv. Du trenger Negleklipper cu

 • Hvordan å gjøre en Perm Step-by-Step Hvordan å gjøre en Perm Step-by-Step
  - 阅 0

  Et hjem perm er ikke den vanskelige prosessen som du kanskje tror. Selv om bestemte retninger variere mellom perm kits, de fleste følger de samme grunnleggende prosedyren. For å få bouncy, luksuriøse krøller, sørg for at er godt kjent med perming pro