Amopage

Hvordan å gjøre Freestyle Svømming

- Views 0
Advertisement

Hvordan å gjøre Freestyle Svømming


Maste freestyle svømmer slag kan du konkurrere i en rekke arrangementer, fra spurter til avstand løpene til åpent vann svømmer. Teknisk sett kan en freestyle svømmer bruke alle slag han ønsker, unntatt under en medley stafett. I virkeligheten er freestyle svømming vanligvis synonymt med crawl. Lær det grunnleggende for å forbedre din freestyle ganger.

Bruksanvisning

 • 1

Forstå generelle freestyle teknikk før du begynner arbeidet med enkeltelementer. Hold kroppen din så flat som mulig i vannet. Bevege armer og ben på samme tid - sparke bena kontinuerlig mens stryke med alternative armer.

2

Begynn i en strømlinjeformet stilling med en arm som strekker seg fremover over vannet, og den andre armen forlenget bakover langs siden, under overflaten. Termin hånden skal være i front av hodet med fingrene pekte mot vann og albuen høyere enn hånden din. Face bunnen av bassenget og puster ut i vannet i midten av hver arm slag.

3

Nå ditt føre hånden frem til å gå i vannet forbi hodet og rett foran skulderen din. Indeksen og midtre fingrene bør være de første delene av hånden for å gå i vannet. Fortsett å bevege hånden frem og inhalerer når hånden din går ned i vannet. Når høyre hånd entrer vannet, for eksempel snu hodet til venstre, inhalerer og deretter tilbake hodet til et ansikt-ned posisjon.

4

Utfør pull fase med fingrene peker mot bunnen av bassenget og håndflaten vendt bakover. Trekk hånden rett tilbake mens du holder albuen over nivået av hånden din. Avslutt slag med håndflaten vendt mot vannflaten.

5

Fjern hånden fra vannet når det er ved siden av hoften.

6

Flytt skuldre og hofter sammen under hvert slag. Når din høyre arm når frem, for eksempel din venstre hofte og skulder skal begge peke mot vannflaten i en vinkel på ca 45 grader. Angle høyre hofte og skulder mot overflaten når din venstre arm kommer frem.

7

Bruk korte, raske sakse spark, flytte bena rett opp og ned på en konsekvent tempo. Hold knærne og anklene ganske rett, men ikke låst når du beveger bena først og fremst med hoftene.

8

Hold baksiden av hodet og nakken på linje med ryggraden i hele hjerneslag. Hele kroppen bør opprettholde den rett mulig linje fra fingertuppene på din føre hånden til tærne.

9

Trykk brystet ned i vannet og vipp hoftene mot ryggraden for å holde kroppen din i innretting.

Hint

Svøm når en trener eller badevakt er tilstede hvis du lærer freestyle.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-gjore-freestyle-svomming/ "

相关文章!
 • Freestyle Svømming Teknikker Freestyle Svømming Teknikker
  - 阅 0

  Svømming tips og teknikker for freestyle svømmere eller nybegynnere. Lær hvordan å svømme freestyle hjerneslag i denne gratis svømming video. oppsummering Series Enten det er i et basseng i bakgården eller et basseng i OL, en elv i skogen eller de en

 • Barmark øvelser for Freestyle Svømming Barmark øvelser for Freestyle Svømming
  - 阅 3

  En svømmer ville trolig foretrekke å tilbringe mesteparten våkne øyeblikk i vannet. Ifølge Team USA, betyr gullvinner Ian Silverman ikke liker å være ute av bassenget for mer enn en dag. Mens du utfører forskjellige svømmeteknikk gir en full body wor

 • Hvordan å gjøre Åpent Slår for rygg Hvordan å gjøre Åpent Slår for rygg
  - 阅 0

  Åpne svinger i rygg er enkle å utføre, men det er viktig å ta hensyn til de kjørefelt linjer og rygg, flagg i bassenget for å sikre at du vet hvor nær du er til veggen. Lær hvordan du gjør åpne svinger når du svømmer rygg i denne gratis svømming leks