Amopage

Hvordan å gjøre en Vektet Score

- Views 3
Advertisement

En vektet score er i hovedsak en gjennomsnittlig med større eller mindre vekt gitt til noen av tallene. Et vanlig eksempel på et veid gjennomsnitt er ved beregning av din karakter punkt gjennomsnitt eller GPA, hvor hver klasse er vektet med antall studiepoeng som tilbys av klassen. En annen vanlig scenario er når en lærer legger større vekt på visse tester, for eksempel deleksamen eller avsluttende eksamen, ved beregning av total poengsum. Vektene kan uttrykkes som prosentandeler snarere enn av et visst antall studiepoeng.

Credit vektede skårer

Multipliser hvert poeng ved den tilsvarende vekt. Ved hjelp av GPA som et eksempel, hvis du har gjort en 4,0 i en to-kreditt kurs, en 3,0 i en tre-kreditt kurs og en 2,0 i en fire-kreditt kurs, vil produktene være 8,0, 9,0 og 8,0, henholdsvis.

Legg hver av disse produktene. I eksemplet, er resultatet 25,0.

Tilsett totalvekter. I eksempelet er dette 9 studiepoeng.

Del den totale poengsummen av den totale vekten for å beregne vektet poengsum. I eksemplet, 25,0 delt på 9 tilsvarer en 2,78 GPA. Hvis dette var et enkelt gjennomsnitt, ville du ha en 3,0, men større vekt på de fire studiepoengs kurs droppet vektet poengsum.

Prosentvis vektede skårer

Konverter hvert prosent vekt i desimal format ved å dividere med 100. Som et eksempel, hvis du hadde to vanlige tester som hver stod for 25 prosent av karakteren og en avsluttende eksamen som teller 50 prosent, ville de bli konvertert til 0,25, 0,25 og 0,50 hhv.

Multipliser hvert poeng ved sin respektive vekt. Hvis du er i eksempelet du scoret 80 og 90 på de vanlige testene, men fikk en 70 på den siste på grunn av sen kveld fester, vil produktene være 20, 22,5 og 35, henholdsvis.

Legg hver totale å beregne vektet poengsum. I eksemplet, ville du ha 77,5, som runder til 78. Hvis dette var et enkelt gjennomsnitt, ville du ha en 80, men den endelige er større vekt droppet vektet poengsum.

Hint

I prosent vektet score, må summen av alle prosenter lik 100 for å få den endelige poengsummen. Men denne metoden kan du kjenne din minimum score før inkludert sluttkarakteren. I eksemplet vil poengsummen din være minst 42,5, selv om du hoppet over den siste og lagt null til totalen. Hvis du fikk en 100 på den siste, som legger 50, så det beste du kan håpe på ville være en 92,5.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-gjore-en-vektet-score/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjøre en Vektet situp Hvordan å gjøre en Vektet situp
  - 阅 0

  Når arbeidsdagen er lang nok til at du ikke kan finne tid til å treffe gym, trenger du ikke å være stillesittende hele kvelden. Slippe til gulvet og utføre en kroppsvekt trening for å styrke kroppen og tømme tankene i personvernet til hjemmet ditt. S

 • Hvordan du gjør din Credit Score Høyere
  - 阅 0

  Når du søker om et lån eller linje av kreditt, en av de første tingene utlåner ser på er kreditt score. Denne tre-sifret nummer innkapsler din historie med å håndtere kreditt. Jo høyere kreditt score, er det mer sannsynlig at søknaden skal bli godkje

 • Hvordan å gjøre en Volleyball Score Sheet
  - 阅 0

  Volleyball er en idrett der åtte til 12 spillere, fordelt på to lag, tjene en hvit ball over et nett og prøve å stoppe det andre laget fra å være i stand til å slå ballen tilbake. Som enhver sport, må du holde score for å avgjøre hvem vinneren er på