Amopage

Hvordan å gjøre en sykkel Sit-up

- Views 0
Advertisement

Sparke opp disse adominal crunches ved å legge en sykkel sit-up - en perfekt måte å arbeide nedre magemuskler og bygge muskler. Sykkelen sit-up forårsaker en excuriating brenne, men en oh-så-godt resultat.

Bruksanvisning

Sitte på gulvet. Ta stilling av en normal sit-up, med bena bøyd i knærne og hendene bak hodet. Forbered deg på noen alvorlige brannskader.

Løft bena opp fra bakken, men holde dem bøyd i knærne. Nå sakte trekker venstre kne mot hodet. Trekk hodet oppover på høyre skulder, rettet mot venstre kne, og bringer kneet og albuen sammen. Deretter går du tilbake beinet til utgangspunktet og bytter ben.

Gjenta dette trekket med motsatt kne og skulder. Rotere frem og tilbake, begynner sakte først. Bevegelsen vil være lik sykle, med venstre albue går til høyre kne og høyre albue går til venstre kne.

Nå kommer den morsomme. Plukk opp tempoet, øke frekvensen av sit-up. Etter noen flere reps, øke hastigheten enda mer. Prøver å gjøre en 8-count rep for 3 ganger.

Under prosessen, sørg for at knærne forbli bøyd og løftet opp fra bakken ca 1 til 2 fot. De høyere beina er på bakken, jo vanskeligere er det å gjøre. Også holde ryggen godt plantet på gulvet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-gjore-en-sykkel-sit-up/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjøre en sykkel Kick i fotball
  - 阅 0

  Det er glitrende. Det er glamorøse. Det vil alltid være Pele utspill og resten av verden er å etterligne. Du trenger fotballer fotballer Bruksanvisning 1 Hold ryggen til målet og øynene på ballen. 2 Ta med kneet på ikke-sparker beinet mot brystet ful

 • Hvordan å gjøre en russisk Sit Up
  - 阅 0

  De fleste kroppsbyggere vil fortelle deg at å styrke din kjerne er viktig når det gjelder å bygge muskler, kroppsholdning og makt. Bygg din kjerne vil stort sett innebære å styrke magemusklene. Det finnes mange varianter av crunches og sit ups du kan

 • Hvordan å gjøre en BMX fakie Rollback Trick Hvordan å gjøre en BMX fakie Rollback Trick
  - 阅 0

  Lær hvordan du gjør BMX sykkel triks med eksperttips og råd om BMX sykler i denne gratis hvordan å video-serien. oppsummering Series BMX sykling er en kreativ måte å bruke sykler som opprinnelig oppsto ut av sykkel motocross racing. Split i flere dis