Amopage

Hvordan å gjenoppbygge forgasseren i Min Husqvarna motorsag

- Views 14
Advertisement

Forgasseren i en Husqvarna kjedesag styrer mengden av brensel og luft som strømmer inn i forbrenningskammeret. Det gjør at motorsag for å operere effektivt i forskjellige hastigheter, trekke drivstoff inn og ut av motoren. Uten en skikkelig arbeids forgasser motorsag vil fungere dårlig og kan ikke engang begynne å i det hele tatt. Skitne forgassere forårsake et flertall av alle problemer på Husqvarna motorsager, så de trenger regelmessig renhold og oppmerksomhet, hver sesong hvis motorsag blir brukt ukentlig.

Du trenger

liten skrutrekker

Skrujern

Hersker

Bruksanvisning

Sett gasspaken og kvele sommerfugler til forgasseren hvis Husqvarna motorsag bruker dem (ikke alle modeller gjør), og hvis de ble fjernet under demontering.

Sett tilbake med høy og lav hastighet skruer til toppen av forgasseren. Sette sine kilder i sine hull, og deretter trykke ned skruene forsiktig. Ikke stram disse skruene som det vil skade dem.

Sett drivstoffilteret på spissen av den lille skrutrekkeren. Trykk drivstoffilteret på plass på toppen av forgasseren. Sett fra pumpemembranen, pakning og pumpedekselet på toppen av dieselfilter, siden av forgasseren. Stramme skruen med skrutrekkeren.

Sett på nåleventilen på plass på undersiden av forgasseren. Koble nåleventilen sin hevarm til spindelen. Trykk av fjæren inn i hullet ved siden nåleventilen forsiktig. Sett vektarmen og spindelen på nålventilen og fjær. Stram til skruen for å holde dem på plass.

Sett hersker på toppen av hevarmen for å sørge for at det er på nivå med dekselet ansiktet. Trykk hevarmen forsiktig ned hvis det stikker opp litt. Bytt hevarmen om den er bøyd altfor dårlig.

Sett på målemembranen, pakning og dekker til bunnsiden av forgasseren. Stram til skruen for å holde dem på plass. Sett på forgasseren i Husqvarna motorsag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-gjenoppbygge-forgasseren-i-min-husqvarna-motorsag/ "

相关文章!
 • Hvordan Rewind en trekksnor på en Husqvarna motorsag Hvordan Rewind en trekksnor på en Husqvarna motorsag
  - 阅 4

  Hvis startsnor på en Husqvarna motorsag har blitt viklet, er det ofte fordi mangler spenning. Samtidig ser for stor slitasje på startsnoren. Du kan finne det er verdt å erstatte hele settet av deler hvis problemet holder skjer. Du kan erstatte eller

 • Hvordan å gjenoppbygge forgasseren i en Home Chainsaw Super XL Auto Hvordan å gjenoppbygge forgasseren i en Home Chainsaw Super XL Auto
  - 阅 0

  HOME Super XL motorsag er en av de gamle krigere i den amerikanske motorsag virksomhet. Sagen er ikke lenger produseres, men på grunn av sin robuste konstruksjon, tusenvis av disse sager forbli i woodsheds over hele landet. Etter flere år med stillst

 • Hvordan du bytter Pawl på en Husqvarna motorsag Hvordan du bytter Pawl på en Husqvarna motorsag
  - 阅 0

  Palene på en Husqvarna kjedesag er koblet til svinghjulet. Svinghjulet er i sin tur forbundet med starteren. Starthakene og fjærer under er brukbar, som kan legge til livet av din starter. For å erstatte starthakene, må du fjerne svinghjulet. Uten de