Amopage

Hvordan å gjenoppbygge en Verktøy Batteri

- Views 2
Advertisement

Batteridrevne verktøy er en stor anvendelighet for både profesjonelle og gjør-det-selv-hus. Dessverre, pakker det oppladbare batteriet at kraft disse verktøyene vanligvis mislykkes i løpet av 18 til 24 måneder. Hva mange verktøy eiere ikke vet er at i løpet av disse batteripakkene er et enkelt arrangement av oppladbare størrelse C-batterier, som de kan gjenoppbygge seg selv.

Du trenger

Skrujern

Lodding jern med meisel tips

Multiverktøy med stålbørste vedlegg

Nye oppladbare Ni-Cad eller Ni-Mh batterier

epoxy lim

Bruksanvisning

Åpne batteripakken. Dette er veldig enkelt gjøres hvis pakken har skruene som holder saken sammen. Hvis pakken er en solid, ett stykke støpt enhet, må du klippe den åpen.

Fest en meisel tips til loddebolt, og varme den opp. Bruk tuppen til å kutte en skisse langs toppen av bunnen av batteripakken. Trekk av toppen og sett den til side. Inne vil være en gruppe av C-oppladbare batterier i en generisk papp casing. Les teksten på dem, noe som vil indikere om cellene er nikkel-kadmium (Ni-Cad) eller nikkel-metallhydrid-(Ni-Mh).

Pass på at du kjøper samme type oppladbare battericeller med mindre du er sikker på at laderen og verktøyet vil operere med den andre typen. I så fall bruker Ni-Mh batterier - de er bedre enn Ni-Cad celler i at de ikke utvikler en "minne" når belastet mindre enn full kapasitet.

Ta notater om hvordan batteriene er tilkoblet og ordnet slik at du kan sette de nye cellene på samme måte. Varm opp kontakten til hvert batteri i pakken, og fjern den.

Bruk et multiverktøy med en stålbørste til å rengjøre av eventuelle oksidering på kontaktene og ledningene igjen i flokken. Se i notatene og installere de nye batteriene på samme måte som den tidligere ordningen. Lodde nye tilkoblinger sikkert.

Sett toppen av batteriet saken tilbake på og fest skruene, eller for den støpte pakke som har blitt kuttet åpen, bruk en liberal mengde epoxy lim til å lime bitene sammen igjen. Pass på å la flokken kostnad fullt (over natten) før du bruker den for første gang.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-gjenoppbygge-en-verktoy-batteri/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjenoppbygge en 18V batteri Hvordan å gjenoppbygge en 18V batteri
  - 阅 0

  Den 18-volts oppladbar batteripakke er valget for mange batteridrevne verktøy. Batteripakker er en viktig årsak til verktøysvikt. Et oppladbart batteri er bare i stand til noen hundre ladesykluser før det blir søppel. Korrosjon, fuktighet og ekstreme

 • Hvordan å gjenoppbygge en DeWalt Batteri
  - 阅 0

  DeWalt har etablert seg som en produsent av kvalitet og langvarig batterimaskiner. Disse verktøyene ofte blitt favoritter av sine eiere og blir satt til tung bruk. Mens verktøyet i seg selv er egnet til å vare i mange år, pakker batteri som elektro d

 • Hvordan å gjenoppbygge en drill batteri
  - 阅 1

  Cordless elektrisk drill produsenter har gjort store fremskritt i forbedring av disse verktøyene. Siden 1980-tallet har de fortsatt å innføre kraftigere modeller til rimelige priser. Forbrukeren er mottaker av denne utviklingen, men de har å stri med