Amopage

Hvordan å forlenge levetiden av helium ballonger

- Views 11
Advertisement

Hvordan å forlenge levetiden av helium ballonger


Heliumballonger er en vanlig dekorasjon til alle typer partier. De flyter i luften, noe som gir større dekorative allsidighet enn luft oppblåste ballonger som bare sprer på bakken. Du kan kjøpe oppblåste helium ballonger eller leie en inflasjon kit som lar deg blåse dem opp rett før festen for en mer langvarig dekorasjon. Hovedproblemet med helium ballonger er at helium mister sin effekt over en periode, noe som resulterer i deflatert ballonger eller ballonger som ikke vil holde seg i luften. Det er skritt du kan ta for å forlenge helium ballonger.

Du trenger

helium tank

søppelsekk

Super Hi-Float

Hi-Float

Hairspray

Bruksanvisning

 • 1

Blåse opp ballongene med luft først, deflate dem og deretter blåses opp med helium. Ved å blåse opp ballonger med luft først, vil du strekke ballongen, som sikrer at du får maksimal helium dekning når det er på tide å blåse med helium.

2

Bruk Mylar ballonger i stedet for latex fordi latex er mer utsatt for krymper og defla.

3

Oppbevares oppblåst ballonger i en søppelsekk før og etter bruk for å beskytte mot sollys, smuss og vind. Oksygen vil også korrodere ballongen materiale, slik at søppelsekk vil bidra til å beskytte den mot oksygen skade.

4

Smør innsiden av ballongen med Super Hi-Float gel og la tørke før oppblåsing. Denne gel er kjent for å øke lengden av helium bobler av flere uker.

5

Spray utsiden av ballongen med et beskyttende overtrekk for å forhindre oksydasjon, en viktig faktor i ballongen forringelse. Du kan bruke et produkt som Hi-Float eller en husholdning produkt som hårspray til firmaet og forsegle overflaten.

6

Blåse opp ballonger i et miljø som ligner på temperaturen der de skal brukes. Hvis du skal bruke ballonger i et varmt rom, blåse dem i et rom på ca samme temperatur for å redusere virkningen av ekspansjon og deflasjon forårsaket av temperaturendringer.

7

Bruk lysere ballonger i stedet for mørke ballonger når det er mulig. Lyse farger reflekterer lys og varme, mens mørke farger absorberer lys og varme, noe som øker risikoen for falming og deflasjon.

Hint

Hvis mulig, leie en helium tank og blåse opp ballonger på dagen av partiet for å sikre at helium er fersk inne ballonger. Butikk-kjøpte ballonger kan ha blitt oppblåst flere dager på forhånd, og vil ikke vare så lenge.

Mylar ballonger vil ikke brytes ned, så unngå å la dem flyte bort i atmosfæren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-forlenge-levetiden-av-helium-ballonger/ "

相关文章!
 • Hvordan å forlenge levetiden av Fresh-Cut Blomster Hvordan å forlenge levetiden av Fresh-Cut Blomster
  - 阅 0

  Riktig omsorg for friske snitt blomster du mottar fra blomsterhandler eller kjøpe på markedet vil forlenge levetiden på ordningen med et antall dager. Blomster normalt omfatte en pakke av kommersielle blomst konserveringsmidler, som du ikke ønsker å

 • Hvordan å forlenge levetiden på din laptop Hvordan å forlenge levetiden på din laptop
  - 阅 0

  Bærbare datamaskiner har ikke vare evig. Selv uten dråpene, søl, riper, bulker og daglig slitasje, vil en god laptop til slutt gi opp ånden. Men hvis du er opptatt av å holde den bærbare datamaskinen kjører inn sine gylne år, er det et par ting du ka

 • Hvordan lage Helium Ballonger vare lenger
  - 阅 0

  Den ultimate spenstig godbit for enhver spesiell anledning, har ballonger vært en kjær del av bursdager, bryllup og andre arrangementer siden "Huset på prærien" oppblåste gris mager. Gross, men det viser hvor langt folk vil gå for den enkle glan