Amopage

Hvordan å forkorte armbånd på en Invicta Watch

- Views 0
Advertisement

Hvordan å forkorte armbånd på en Invicta Watch


Invicta klokker, som mange andre klokker, kan være en god løsning for noen som det er. For mange Invicta eiere, vil imidlertid armbånd eller bandet på klokken må være endret for en riktig passform. Ett alternativ er å ta uret til en klokke forhandler eller en reparasjon butikken for å ha noen av lenkene fjernet. For deg selv, kan det være en mer passende alternativ for å fjerne noen linker hjemme å forkorte armbåndet til riktig størrelse.

Du trenger

Se lenke verktøy for fjerning eller sikkerhetsnål

Bruksanvisning

 • 1

Lå klokken ned på et område som er flatt og har blitt ryddet for rot å sikre at du ikke mister noen av bitene av klokken.

2

Bruk klokken koblingen verktøy for fjerning eller sikkerhetsnål for å fjerne låsen fra resten av klokken bandet. Låsen er festet med en fjærbelastet pinne slik at du ikke ønsker å presse den helt ut - akkurat nok til å tillate deg å fjerne bandet.

3

Bruk klokken pin verktøy for fjerning eller sikkerhetsnål til å skyve pin for det siste leddet på armbåndet. Legg merke til baksiden av bandet for å se hvilken vei å fjerne pinnene. Det vil være piler på ryggen av de enkelte ledd som indikerer hvilken vei pinnen bør fjernes.

4

Fortsett å fjerne så mange linker fra slutten av armbåndet før du har forkortet det til riktig størrelse.

5

Fest låsen skikkelig tilbake til ur armbånd ved å skyve den fjærbelastede pinne igjen, motsatt vei du presset til å fjerne det. Når pinnen er på plass, vil du føle eller høre et svakt klikk, og pinnen blir ikke stikker ut på hver side av låsen.

Hint

Når du har fjernet linkene, lagre dem på et trygt sted slik at du kan feste dem i fremtiden hvis nødvendig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-forkorte-armband-pa-en-invicta-watch/ "

相关文章!
 • Hvordan lage følte Armbånd Hvordan lage følte Armbånd
  - 阅 0

  Felt armbånd er en morsom og unik håndverk laget av soaking og danner naturlige ullfibrene. Lær å lage en følte armbånd med tips fra en toving ekspert i denne gratis håndverket video-serien. oppsummering Series Felt er en fiberduk laget av matter og

 • Hvordan lage peruanske Armbånd Hvordan lage peruanske Armbånd
  - 阅 0

  Læring bare noen få grunnleggende knop vil gjøre deg til et vennskap armbånd gjør mester! Lær hvordan du oppretter en peruansk bølge armbånd på kort tid - det er som å være tilbake i kunst og håndverk hytte på leiren. Plus, det er den perfekte gave t

 • Hvordan lage Strøm Armbånd Hvordan lage Strøm Armbånd
  - 阅 1

  Strøm armbånd er tenkt å ha metafysiske krefter gjennom de valgte krystaller. Farger og fysiologiske makeup av perlene korrelerer med en viss såkalte "metafysisk kvalitet". Selv om detaljene om hvordan perle kombinasjoner kan visstnok hjelpe deg