Amopage

Hvordan å fly med medisiner

- Views 0
Advertisement

Hvordan å fly med medisiner


Stole på medisiner for å holde deg frisk trenger ikke å holde deg fra å reise. Det krever bare litt ekstra forberedelser for å sikre at du har alt du trenger og at alt er ordentlig dokumentert og ikke i fare for å bli mistet eller forlagt. Å ta disse forholdsreglene vil tillate deg å slappe av om plasseringen og sikkerhet av dine medisiner.

Du trenger

Kopi av resepter

telefonnummer legens

Lukkbar pose

Carry på, kofferten eller vesken

Originale medisiner med etiketter

Identifikasjon

Bruksanvisning

Ta med deg en kopi av resepter sammen med legen din telefonnummer. Dette vil denne hastigheten ting opp i flyselskapet sikkerhet og gi deg trygghet i tilfelle du mister din medisinering eller bli forsinket på returen hjem og trenger å få mer medisin.

Pakk medisiner i en lukkbar plastpose i tilfelle beholderen kommer åpen. Putt aldri medisiner i koffertene som skal stues. Det er best å holde den i håndbagasjen, vesken eller kofferten. Det må være i originalemballasje, tydelig merket med ditt navn. Navnet på resept må samsvare med navnet på ID. For eksempel, hvis din resept fra apoteket sier "Cindy" og identifikasjon sier "Cynthia," spør apoteket for å få deg til nye etiketter.

Pack krise medisiner, slik som adrenalin injektorer for allergi eller inhalatorer for astma, i en veske eller stresskoffert. Ikke oppbevar dem i carry-on som må plasseres under setene eller i oppbevaringsrommet. Hold dem lett tilgjengelig.

Hold flytende medisiner som gel drinker for lavt blodsukker eller væske insulin (og nåler) skiller den fra andre medisiner hvis du har mer enn 3 oz. Du må ta dem ut for å vise til tjeneren når du passerer gjennom sikkerhetskontrollen.

Ta noen reseptfrie medisiner i originalemballasjen. Nye, lukkede beholdere er minst sannsynlig til å holde deg i sikkerhetskontrollen på flyplasser.

Kontakt den amerikanske ambassaden eller konsulatet i landet du reiser til når du reiser internasjonalt. Gjør dette før turen som hvert land har sine egne individuelle begrensninger på hva som kan bli brakt inn i landet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-fly-med-medisiner/ "

相关文章!
 • Hvordan å fly med Ménières sykdom
  - 阅 2

  Idiopatisk endolymfatiske hydrops eller Ménières sykdom er en sykdom i det indre øret. Det påvirker hver person forskjellig, men generelt sine symptomer inkluderer svimmelhet, hørselstap, øresus (også kalt tinnitus), og en følelse av fylde i øret. No

 • Hvordan å fly med en Pet
  - 阅 0

  Enten du skal på ferie, flytte eller reise for business, forlater kjæledyret bak kan være vanskelig. Derfor, noen mennesker velger å fly med sine kjæledyr. Mens du flyr med kjæledyret ditt er ikke for alle, kan det gjøres, og her er hvordan. Bruksanv

 • Hvordan å fly med et sykt barn Hvordan å fly med et sykt barn
  - 阅 0

  Reiser på et fly med et sykt barn kan være en ubehagelig opplevelse for deg, barnet og andre passasjerer ombord i fly. Skiftende temperatur og svingninger i kabintrykket kan også lage ditt barns tilstand verre. Det anbefales at du ikke reiser med et