Amopage

Hvordan å ettermontere en Glass Pivot Shower Door med magneter til å holde det lukket

- Views 0
Advertisement

Hvordan å ettermontere en Glass Pivot Shower Door med magneter til å holde det lukket


Pivot dusjdører åpnes og lukkes på en akse, og ikke har hengsler. Dette skaper en mer elegant utseende som passer med moderne eller moderne bad innredning. Disse dørene har ofte låsmekanismen for å holde dusj døren lukket. Hvis døren holder svingende åpen, eller hvis du ikke liker utseendet på låsen, bruk en magnet som dørens lukkemekanisme. Kjøpe høy kvalitet bad magneter fra Oppussing eller jernvareforretninger, og ser etter de som er ultra tynn. Kjøpe industriell styrke epoksylim som vil holde seg til glass eller metall.

Du trenger

dusj renere

Tørkepapir

rubbing alkohol

magneter

Spiker

Industriell styrke epoksylim

2 C-klemmer

Bruksanvisning

Rengjør døren og dørkarmen med dusj renere og papirhåndklær for å fjerne hardt vann og såpe avskum rester. Dette vil gjøre det lettere å feste magneter.

Tørk døren og dørkarmen med isopropanol for å sikre at området er støvfritt.

Sjekk dusjen doorjamb å se om en magnet vil feste til det. Hvis den gjør det, vil du bare trenger å feste en magnet på døren. Hvis den ikke gjør det, må du lime en magnet på døren, og en annen til dørkarmen.

Riper i overflaten av magneten med enden av en spiker. Dette vil gjøre overflaten mer porøse og vil øke styrken av bindingen.

Spre et tynt lag av industriell styrke epoksylim på den skrapte side av magneten.

Trykk magneten inn i dørkarmen, og holde den på plass i flere minutter inntil en binding tar tak.

Trekk til en C-klemme over magneten. Dette trykk vil bidra til å øke styrken av bindingen. Hold magneten fastklemt i minst 24 timer.

Hvis dørkarmen er ikke magnetisk, måle magnetens plassering på døren. Mål og merk at samme plassering på dørkarmen. Dette vil sikre at magnetene stille opp når døren er lukket.

Skrap den side av magneten som tiltrekker magneten som allerede er limt fast til døren. Hvis det frastøter magneten, knipser det over og bruke den andre siden. Lim magneten og klemme den som beskrevet ovenfor.

Fjern klemmene etter både magneter har sittet i 24 timer. Lukk glass dreie dusj dør.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-ettermontere-en-glass-pivot-shower-door-med-magneter-til-a-holde-det-lukket/ "

相关文章!
 • Hvordan samle Ruby Flash Glass Hvordan samle Ruby Flash Glass
  - 阅 0

  Få tips og råd for å samle ruby ​​flash glassbitene med denne gratis videoserien på antikke samlinger. oppsummering Series Antikke samle har blitt svært populære de siste årene med økende vekt på interiøret og renovering. Folk kan og vil samle nesten

 • Hvordan evaluere Depresjon-Era Glass
  - 阅 0

  Det fargerike, gjennomskinnelig vase samle støv på bestemors mantel kan faktisk være nå-verdifull masseprodusert glass fra 1920-tallet. Her er hvordan du finner ut om du har fått en skatt. Du trenger glass forhandlere Bruksanvisning Forskning bitene

 • Hvordan Dull Shine of Glass Rammer Hvordan Dull Shine of Glass Rammer
  - 阅 0

  Bilder er en fin måte å dekorere hjemmet ditt og viser utallige minner. Vise bilder i en ramme er en flott måte å legge til en siste finishen. Framing kan gjøres på en profesjonell innramming butikk eller hjemme. Mange ganger belysning i huset kan fø