Amopage

Hvordan å drive en Mercedes Kompressor C180

- Views 0
Advertisement

Hvordan å drive en Mercedes Kompressor C180


Mercedes Kompressor C180 leveres med en kompressormatet firesylindret motor som kan fremvise en 200 hestekrefter maksimal effekt ved omtrent 5200 rpm. Mercedes Kompressor C180 kan nå en toppfart på 131 mph. Denne bilen leveres med enten en standard eller manuell girkasse, og det er bare anbefales at du prøver og kjøre den hvis du har kjørt en før eller har en lærer der for å følge deg når du prøver og gjøre det. Mercedes Kompressor C180 er en kompakt to-dørs coupé introdusert når C-klassen var Mercedes' minste tilbud.

Bruksanvisning

Få inne i Mercedes Kompressor C180, fest sikkerhetsbelte og sette nøkkelen i tenningen.

Sikre at overføringen av Mercedes C180 er i nøytral stilling, og at enten en hånd eller fot bremsen blir brukt.

Vri tenningsnøkkelen og starte bilen.

Hold Mercedes C180 i nøytral øyeblikk før turtallet har steadied, bilen fungerer normalt og har begynt å varme opp for bedre ytelse.

Skift Mercedes C180 inn i enten første gir eller omvendt med skift stokk og med clutchen presset helt inn med foten, men med en brems fortsatt pådratt.

Fjern eventuelle C180 bremse mens sakte lettelser av C180 clutch og bruke litt gass med gasspedalen. Enkel nedover gaten i den retningen du skal gå.

Hint

Hvis Mercedes C180 startes eller flyttes feil vil motoren begynne å stanse eller stoppe umiddelbart, som med alle andre standard girkasse kjøretøy. For å unngå at motoren kveles, frigjør clutchen langsommere eller raskere ved å bruke mer eller mindre gass avhengig av lyden fra motoren og clutchen. Typisk Mercedes Benz C180 kan forskyves inn i enten første eller revers rundt 1500 omdr./min.

For å hindre motor eller girkasse skade, bli kjent med følelsen av denne motor og transmisjon ved å praktisere i trygge steder som tomme parkeringsplasser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-drive-en-mercedes-kompressor-c180/ "

相关文章!
 • Hvordan du driver en Mercedes S430 CD-spiller Hvordan du driver en Mercedes S430 CD-spiller
  - 阅 0

  Mercedes-Benz S430 Compact Disc (CD) spillere har en CD-skifter. CD-skifter ligger bak dekselet på venstre side i bagasjerommet. Alle CD-spiller og CD-skifter kontroller kan betjenes ved hjelp av en kombinasjon av multifunksjonsrattet knapper og nøkk

 • Hvordan du driver en Mercedes R350 DVD System
  - 阅 0

  Mercedes R350 har en kjørecomputer, som ligger på dashbordet i bilen. Datamaskinen brukes til å kontrollere bilens lydanlegg, DVD-spiller, navigasjonssystem og Bluetooth telefonforbindelse. Noen R350 modeller vil også bruke datamaskinen til å se back

 • Hvordan en Mercedes Kompressor motor arbeid?
  - 阅 0

  Kompressor etikett Den Kompressor tittelen brukt av Mercedes er egentlig en merkevare-navnet versjon av en allerede eksisterende funksjon. Kompressor, eller turbolading, har blitt brukt til å øke bilens kraft og hastighet i hvert fall siden 1921. Sel