Amopage

Hvordan å demontere en Gerber Multi Tool

- Views 0
Advertisement

Hvordan å demontere en Gerber Multi Tool


Gerber multi-verktøy kommer i en rekke størrelser. Disse enhetene er selvstendige samlinger av håndverktøy og knivblad satt inn i et metallhus. Over tid inventar på husene trenger service. Dessuten kan verktøy brekke eller slites ned, hvilket krever demontering av Gerber. Tar disse enhetene fra hverandre følger samme grunnleggende mønster, men ulike verktøy kan være nødvendig for de ulike modellene som tilbys av selskapet.

Du trenger

Liten nebbtang

Små skrustikke grep

Allen nøkler

3-i-1-olje-

spray løsemiddel

Bruksanvisning

 • 1

Still multi-verktøyet på et flatt underlag og inspisere huset. Se etter en liten sekskantet hull i midten av festepunktene på håndtakene. Hvis til stede, bruker Allen tastene for å løsne og demontere enheten. Hvis ikke, kan du bruke de små tang og skrustikke grep.

2

Åpne håndtaket. Spray løsningsmiddel inn i festeskruer og bolter. Tørk bort overskudd av løsningsmiddel sammen med rusk og grus løsningsmidlet spyler ut.

3

Skru festeskruene og bolter. Dersom det ikke er noen heksagonale hull for sekskantnøkler, grep set-skruer med tang på den ene siden, og skrustikke fatt på den andre og bruk motkraft for å løsne og skru ut.

4

Fjern metall beholde stang fra håndtakene og plukke ut de verktøy og knivblad. Vær nøye med å sette dem ned på et rent område i den rekkefølgen de kom ut, slik at du vet hvordan du bytter dem når du setter sammen enheten.

5

Tørk av hvert verktøy og blad med en liten belegg av 3-i-en olje som man fjerne dem og sette dem til side.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-demontere-en-gerber-multi-tool/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en Gerber Flik Multi Tool Hvordan bruke en Gerber Flik Multi Tool
  - 阅 1

  Gerber Flik Multi Tool er en 8,5-unse rustfritt stål håndholdt instrument som inneholder 12 verktøy som utspiller seg individuelt fra håndtakene for bruk. Typiske Flik verktøyene inkluderer skyve kjeve, nebbtang med en V-kutt wire cutter, smal og mid

 • Hvordan Cut Sheet Metal Med Dremel Multi-Tool
  - 阅 0

  Dremel Multi-Tool, også kjent som MultiPro, er en trådløs høyhastighets roterende verktøy som kan male, klippe og bore. Den roterende design gjør Dremel MultiPro bedre egnet for boring og sliping. Imidlertid kan det heavy-duty smergel cutoff hjul ell

 • Hvordan å demontere et 0,380-Caliber Håndvåpen Hvordan å demontere et 0,380-Caliber Håndvåpen
  - 阅 4

  Den 0,380 kaliber pistol har lenge vært et populært valg for folk som trenger en lett, kompakt repeterende pistol. Lett skjules, og noen modeller er laget med plast for å unngå varsel av metall deteksjonssystemer. Dokumentasjon for hvordan å demonter