Amopage

Hvordan å dekode Evinrude utenbordsserienumre

- Views 0
Advertisement

Hvordan å dekode Evinrude utenbordsserienumre


Når du ser på motormonteringsbrakett av Evinrude, finner du en metallisk, preget tag med navnet "Evinrude" fremtredende kjennetegnet, sammen med en mengde informasjon på motor og til slutt, motorens serienummer. Serienummeret forteller deg om motoren ble bygget for det amerikanske markedet, hestekrefter, alternativene det er ment å ha, lengden på drivakselen i den nedre enheten og hvilket år det ble gjort.

Bruksanvisning

 • 1

Se på det første sifferet. Hvis det er en annen enn "J" eller bokstaven "E", det er en modell variant bygget for en båtbygger å inkludere i en båt "pakken". Dette indikerer også at det kan være en variant bygget for et annet land enn USA landet.

2

Flytt til neste gruppe sifre et sett med to eller tre tall som forteller deg hestekrefter.

3

Undersøke neste gruppe på to eller tre bokstaver som identifiserer trim på den grunnleggende motor. Noen eksempler er "FRE" for firetakts Remote Electric-start eller "TE" for Tiller, Electric.

4

Skift til neste gruppe, en enkelt bokstav som vises vedlegges trim kode. Hvis det er bare tall etter tre bokstaver trim kode, har motoren en kort drivaksel, sannsynligvis 15 inches i lengde. Hvis det er et brev: "L" representerer en 17-tommers drivakselen; "Y" står for en 19-tommers drivakselen; "X" er et 20-tommers drivakselen; og "Z" er en 22-tommers drivakselen.

5

Husk ordet "lanserer". De neste to bokstavene er en enkel substitusjon chiffer bruke det ordet som sin viktigste å identifisere produksjonsåret. "I" betegner 1. "n" er lik 2. "T" står for 3. "R" betyr 4. "O" står for 5. "D" representerer 6. "U" betyr 7. "C" står for 8 . "E" representerer 9 og "S" betegner 0. Hvis det to bokstavgruppe er "CE", betyr det at motoren ble bygd i 1989 da "C" står for 8 og "E" står for 9.

Hint

Les den siste bokstaven, som brukes i fabrikken for å utpeke modellen run, hvorav det er flere årlig. For intern revisjon bare har dette brevet ingen betydning for forbrukeren eller mekaniker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-dekode-evinrude-utenbordsserienumre/ "

相关文章!
 • Hvordan å dekode VIN nummer på en Peterbilt Hvordan å dekode VIN nummer på en Peterbilt
  - 阅 0

  Å vite hvordan å dekode kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) på en Peterbilt kan være viktig for de som er i markedet for å kjøpe en brukt lastebil. Den unike, 17 tegn alfanumeriske VIN nummer tilbyr en betydelig mengde informasjon om bilen, som pr

 • Hvordan å dekode VIN nummer for Chrysler biler Hvordan å dekode VIN nummer for Chrysler biler
  - 阅 0

  Den 17-sifret VIN, eller Vehicle Identification Number, ble innført som et middel for å spore og registrere biler i 1982. Chrysler Corporation fester seg til 17-sifret VIN, som gjør alle andre bilprodusenter. Lær hvordan å dekode VIN på Chrysler kjør

 • Hvordan å dekode menn Behavior Hvordan å dekode menn Behavior
  - 阅 1

  Hvis menn er mer som mysterier enn kameratene til deg, forstå dem tar et skarpt øye og evne til å dekode deres atferd. Å gjøre følelse av hva en fyr sier, hva han gjør, og hvordan han fungerer kan virke fremmed hvis ikke merkelig ulogisk. Når det er