Amopage

Hvordan å bryte fri fra en dysfunksjonell familie Forholdet til en narcissist

- Views 2
Advertisement

Det er ofte lettere å avslutte et kjæresteforhold med en narcissist enn det er å vite hva du skal gjøre med en narsissistisk familiemedlem. Men det finnes måter å bryte fri fra disse sammenhengene også. Du kan gå tilbake til å være et familiemedlem, og slutte å være den familieterapeut! Jeg skal fortelle deg hvor du skal begynne ...

Du trenger

Som alltid, må du kanskje oppsøke profesjonell hjelp. Denne artikkelen er kun ment å starte deg på veien til emosjonell frihet, men en lege kan hjelpe deg med å følge med og helbrede.

Bruksanvisning

First things first, slutte å ha dårlig samvittighet! En narsissistisk familiemedlem kan ofte prøver å bruke skyld å manipulere deg til å gjøre hva de vil du skal gjøre. Hvis de ikke kan få deg til å føle deg skyldig lenger, har de mistet sin metode for kontroll over deg.

Kutt ledningen. Hvor ofte snakker du til dette familiemedlem? Hvis svaret er hver dag, flere ganger om dagen, eller annenhver dag, så må du redusere mengden av kontakt drastisk. De eneste familiemedlemmer bør du snakke med hver dag bør være dine nærmeste familiemedlemmer som ektemenn, koner, barn eller andre familiemedlemmer som bor sammen med deg, for eksempel besteforeldre eller søskenbarn.

Lag grenser og konkrete regler. Så snart en narsissistisk familiemedlem innser at du prøver å bli mer selvstendig, vil det være drama. Det kan være rifter eller plutselige kriser som de vil "trenger" deg for. Lag regler om hva de kan påkalle deg for, insisterer på at de kaller før slippe forbi, og ikke svare på dem i det hele tatt hvis de bryter disse reglene. Det er faktisk en lignende prosess for å trene en pjokk! Det vil kreve standhaftighet på slutten, men det vil være verdt det når de begynner å stoppe skjev på deg så hardt.

Snakk med andre familiemedlemmer om hva du gjør, for eksempel søsken i nærheten av din alder eller foreldre, hvem er også sårbare for denne dysfunksjon. Du bør la dem vite at du bes prøver å distansere deg fra denne narsissistiske familiemedlem.

Hvorfor? Fordi, som narcissist vil prøve å komme til deg gjennom andre familiemedlemmer. De vil ringe og prøve å skape drama og problemer mellom familiemedlemmer for å få oppmerksomhet og få deg til å gi etter og ringe dem, selv om det er å kjefte på dem. Når de slutter å få det de ønsker fra deg, vil de være villig til å gjøre noe for å få noen form for oppmerksomhet. Så gi andre en heads up kan forhindre drama.

Bare koble fra. Hvis denne familien narcissist forsøker å starte kamper, og de begynner å dukke opp på huset ditt uanmeldt, jo mindre de ser deg opprørt, jo bedre. Dette er en situasjon hvor drama og oppmerksomhet mate dyret, så hvis dette narcissist ser at deres oppførsel ikke påvirker deg, vil de stoppe eller minst tregere etter en stund.

Søke terapi for deg selv! Dette høres kanskje bakover, fordi du ikke er den som har problemet, ikke sant? Men å dra dette narcissist i gruppeterapi vil bare involvere deg videre i en stor rotete familie kampen. Narsissister er vanskelig å endre, og også, det er ikke din jobb å endre dem. Alt du kan gjøre er å lære hvordan de skal reagere forskjellig på sine gamle triks og finne emosjonelle lettelse gjennom nye tilnærminger og videre emosjonell separasjon.

Når du planlegger familieferier, gjør dine planer conrete, og så fortelle narcissist hva du skal gjøre. Narsissister se familiebegivenheter og ferier som hovedmål for oppmerksomhet og drama. Du må dra det av på pass ved å lage planer på forhånd og holde seg til dem. Hvis noen andre ikke liker det, vil de komme over det.

Gjennom alt dette, husk at dette er et atferdsmessig dysfunksjon. Det er en personlighetsforstyrrelse som de har. Det er ikke noe som må være en del av livet ditt. De er ikke så skjøre som de ønsker å tro. Hold deg sterk, være avslappet, og husk at de er langt mer orden enn de kan prøve å vises.

Ikke la en familie narcissist styre livet ditt eller andre familieforhold. Dette er en situasjon der det er greit å henge tilbake og sjekke ut.

Hint

Ikke la en narcissist se hvor mye de kan gjøre rasende deg eller sinne deg, dette vil bare mate dyret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-bryte-fri-fra-en-dysfunksjonell-familie-forholdet-til-en-narcissist/ "

相关文章!
 • Hvordan å bryte fri fra en Obsessive Sivil
  - 阅 0

  Selv forlate en obsessive forhold kan være vanskelig, er det mulig. Når du har nådd dine grenser med forholdet, er det på tide å bryte fri fra det på en rask beregnet måte. Bor i en obsessive forhold er dårlig for din selvfølelse og kan ende opp med

 • Hvordan Break jeg fri fra trøstespising? Hvordan Break jeg fri fra trøstespising?
  - 阅 0

  Rev seg løs fra trøstespising er ikke til å bli lett. Du prøver å bryte vaner som har dannet over en lang periode, i noen tilfeller livet. Utfordre deg selv og gjøre små endringer bør sette deg på veien til frihet og sette deg tilbake kontrollen over

 • Hvordan å bryte fri vannbad Pans som er klistret
  - 阅 0

  Vannbad panner er allsidige panner som gjør at kokken til å lage mange retter som krever delikat koking eller smelting. Dessverre, kan noen av disse ingrediensene som nødvendig delikat koke ender opp med klebrig overløp hvis ikke så nøye. Frigjøre st