Amopage

Hvordan å bore gjennom Stainless Steel

- Views 0
Advertisement

Hvordan å bore gjennom Stainless Steel


Boring gjennom rustfritt stål er ikke umulig, selv om det kan virke som det. Rustfritt stål er krom innhold gjør det vanskeligere å jobbe med enn karbonstål. Bor for sakte eller for fort, og det blir work-herdet, noe som gjør det enda vanskeligere å bore gjennom. Nøkkelen er å finne en gyllen middelvei mellom borekroner, hånd trykk, drill hastighet, og holde drill bits avkjøles. Med riktig kombinasjon, kan du med hell bore gjennom rustfritt stål.

Senter Punch

Kjørner rustfritt stål før bore hull. Markere plasseringen av hvert hull du ønsker å bore. Strike sentrum slag med en hammer i midten av hver merket posisjon. Punsj vil gjøre en bulk i metall, noe som vil stoppe borekronen fra vandrende og skrape rundt metallet.

Cutting Oil

Kutte olje brukes til å holde borekroner kjølig. Heat er absorbert inn borekroner når du borer hull i rustfritt stål, og biter vil raskt bli kjedelig eller myknet på grunn av den ekstreme varmen som genereres. Plassere to eller tre dråper av skjæreolje på overflaten av det rustfrie stålet før begynner å bore. Med jevne mellomrom legge til flere dråper olje før du har boret helt gjennom metallet.

Titanium Step Bits

Titan trinn bits er konstruert for å bore gjennom rustfritt stål. Et skritt borkronen borer et lite hull og øker gradvis i størrelse. Ta på vernebriller og en langermet skjorte før boring. Hot metall shards kan klippe og brenne øynene eller huden. Plasser et bord bak i rustfritt stål når det er mulig, og klemme det ned. Styret brukes som en overflate for borkronen til å gripe inn når den passerer gjennom metallet, og klemmene vil stoppe metallet fra spinning.

Bruk en god kvalitet variabel hastighet drill. Plasser tuppen av trinnet litt inn i en bulk du har gjort med sentrum punch, og legg press på drillen. Begynne boring langsomt og øke borehastigheten. Din boret bør være å skape skår av metall mens den skjærer. Bor på en middels hastighet til du har boret gjennom metall. For store hull, bruk en karbid tips hullsag.

arbeid Herde

Som rustfritt stål varmer og kjøler, blir det arbeid herdet. Arbeid herding skjer når du borer for sakte og borekronen gnir metall i stedet for å kutte den, eller når du borer for fort skape for mye varme. Kjørner arbeidet herdet stål. Bruk en ny karbid tips drill til å bore et pilothull. Fortsett å øke bit størrelser, eller bruke et skritt litt for å gradvis skape et større hull.

Tips

Bruk en drill trykk for flere hull når det er mulig. En søyleboremaskin vil gi deg mer kontroll, og eliminerer tretthet i hånden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-bore-gjennom-stainless-steel/ "

相关文章!
 • Hvordan å bore gjennom Glass Tile Hvordan å bore gjennom Glass Tile
  - 阅 0

  Glass fliser ser flott ut når de er installert i et kjøkken eller bad. De legger til en dimensjon og karakter som er umulig å oppnå med keramikk, porselen og annen type flis. Men som alle andre fliser typer, må du være i stand til å bore hull gjennom

 • Hvordan å bore gjennom en murvegg Hvordan å bore gjennom en murvegg
  - 阅 0

  Den enkleste måten å mate kabel eller rør gjennom en murvegg er å bore gjennom murstein med en lang, spesielt direkte system, eller SDS, slagbor. Men når du utfører denne prosedyren, profesjonelle rørleggere og elektrikere bruker en spesiell teknikk

 • Hvordan å bore gjennom Vinyl Siding
  - 阅 0

  Vinyl Fasader er vanlig i dag på mange husholdninger å dekke murstein eller tre på utsiden av husene. Ofte er det nødvendig å installere noe i huset, og gå gjennom vinyl Fasader er et must. Når boring gjennom vinyl ytterkledning, er det viktig å vite